Мъжките тайни – как ни се иска да ги узнаем, как ни се иска да видим дори за миг какво си мисли той, как ни вижда, какво точно иска ... Ето няколко неща, които никой мъж не би признал публично, но са факт, доказан от психолозите.

1. Всеки мъж харесва да разглежда снимки и списания с жени, всички тип “мъжки списания”, Playboy и подобни, т. е. не му се дразнете, ако тайничко си купува и разглежда.

2. Всеки мъж чува само първата половина на това, което му казвате. Доказано е. Извод – казвайте най-важното в началото, а не го оставяйте за края.

3. Няма връзка между това колко сте гримирана или колко сте се старала да се харесате в неговите очи и нещата, който идват след това.

4. Мъжете също харесват филма “Сексът и градът”, защото и на тях им е любопитно понякога какво се случва в женските глави.

5. Когато мъжът има дъщеря, започва да гледа на малките момичета и младите съблазнителки по различен начин. / Az-jenata.com

 
Любов по рецепта? Изследователи установиха, че хормонът допамин сближава хората, а...
Какво имат в предвид мъжете когато казват: 1. „Ако не ти харесва, върви си.” Той иска всъщност да ти каже: „...
11-те ”Не казвай на мъжа” тайни, които всяка жена пази Всичко, което си купуваме за себе си – обувки, дрехи, даже и неща от...

Реклама