Какво кара мъжете да се влюбятКакво кара един мъж да се влюби? След като изключим неоспоримите невидими закони на химията има и други неща, които също са от важно значение.
Около 60 процента от мъжете считат, че приятелството е най-важното нещо в една връзка, но нека се поровим малко по-надълбоко.
Какви качества трябва да има тя, за да я поставят в графата „единствена”? Какво точно означава това и какъв тип жени наистина искат мъжете, прочете по долу:

Жена която има страст към нещо друго различно от тях самите
Има голяма  между мимолетен романтичен флирт и вид привличане, което остава за цял живот. Много мъже казват, че харесват жени, които са съсредоточени и върху нещо друго освен връзка си - било то тяхната работа, някакъв спорт, или каквото и да е. Защо? Защото страстта, която тя показва към нещо друго, потвърждава нейната свойствена доброта, нейните цели, нейната независимост. Такива жени събират всички плюсове един мъж да се влюби в тях и да иска да прекарат заедно няколко десетилетия.

Жена, която няма проблеми с излизанията по мъжки
В началото на всяка връзка всяка двойка не може да се насити взаимно и така прекарва дните и нощите си постоянно заедно. Но след като всичко си дойде на мястото и нещата улегнат, мъжът се сеща за приятелите си и има нужда да излиза с тях по мъжки. Дори и да са с перфектната жена, мъжете имат нужда от тяхното си свободно време за футбол, голф, бира и всички мъжки неща.
Та, затова мъжете обичат, оценяват и са безкрайно благодарни на жени, които уважават и подкрепят (и не се оплакват от) неговата нужда да сподели малко тестостерон с приятелите си.

Жена с осанка
Под осанка имам в предвид, походка, поглед, излъчване – всичко, което я прави да изглежда самоуверена и влудяващо привлекателна.
Такива жени са предизвикателство за мъжете и те се гордеят когато са с такава.

Жена с добър вкус за вратовръзки
Мъжете не се интересуват за това дали вратовръзката им е подходяща, добра за костюма им. Просто за тях тя трябва да е там, да имат такава. Мъжете имат нужда от женската способност да ги ориентира към нещата, към техният избор. Последователите на Фройд ще кажат, че това е мъжката потребност от майчина грижа, но това е повече от Фройд.

Мъжете създават семейство точно с такива жени, които им помогнат да вземат решения, без да са тежки или осъдителни, без да накърняват мъжката им гордост.

 
Вода за бебета Някога нашите майки са ни гледали само с преварена вода, за разлика от...
Употреба на лекарства по време на бременност Установено е, че по време на бременност плацентата има избирателна...
Нещата, които мъжете забелязват в една жена ВЕДНАГА Има някои неща, които карат мъжете да те харесат на минутата щом те...

Реклама