Какво кара мъжете да се влюбятКакво кара един мъж да се влюби? След като изключим неоспоримите невидими закони на химията има и други неща, които също са от важно значение.
Около 60 процента от мъжете считат, че приятелството е най-важното нещо в една връзка, но нека се поровим малко по-надълбоко.
Какви качества трябва да има тя, за да я поставят в графата „единствена”? Какво точно означава това и какъв тип жени наистина искат мъжете, прочете по долу:

Жена която има страст към нещо друго различно от тях самите
Има голяма  между мимолетен романтичен флирт и вид привличане, което остава за цял живот. Много мъже казват, че харесват жени, които са съсредоточени и върху нещо друго освен връзка си - било то тяхната работа, някакъв спорт, или каквото и да е. Защо? Защото страстта, която тя показва към нещо друго, потвърждава нейната свойствена доброта, нейните цели, нейната независимост. Такива жени събират всички плюсове един мъж да се влюби в тях и да иска да прекарат заедно няколко десетилетия.

Жена, която няма проблеми с излизанията по мъжки
В началото на всяка връзка всяка двойка не може да се насити взаимно и така прекарва дните и нощите си постоянно заедно. Но след като всичко си дойде на мястото и нещата улегнат, мъжът се сеща за приятелите си и има нужда да излиза с тях по мъжки. Дори и да са с перфектната жена, мъжете имат нужда от тяхното си свободно време за футбол, голф, бира и всички мъжки неща.
Та, затова мъжете обичат, оценяват и са безкрайно благодарни на жени, които уважават и подкрепят (и не се оплакват от) неговата нужда да сподели малко тестостерон с приятелите си.

Жена с осанка
Под осанка имам в предвид, походка, поглед, излъчване – всичко, което я прави да изглежда самоуверена и влудяващо привлекателна.
Такива жени са предизвикателство за мъжете и те се гордеят когато са с такава.

Жена с добър вкус за вратовръзки
Мъжете не се интересуват за това дали вратовръзката им е подходяща, добра за костюма им. Просто за тях тя трябва да е там, да имат такава. Мъжете имат нужда от женската способност да ги ориентира към нещата, към техният избор. Последователите на Фройд ще кажат, че това е мъжката потребност от майчина грижа, но това е повече от Фройд.

Мъжете създават семейство точно с такива жени, които им помогнат да вземат решения, без да са тежки или осъдителни, без да накърняват мъжката им гордост.

 
Мамещ съпруг – 5 знаци на прелюбодеянието Изневерява ли ми съпругът? Сигурно сте си задавали този въпрос хиляди...
Митове за кърменето Има доста митове за кърменето, които са се появили от както свят...
Петте правила за скъсване с гаджето 1. Унищожете всички снимки, където той изглежда секси, а вие щастлива. 2....

Реклама