Знаци, които ви показват, че той ви харесваВече не нужно да се чудите дали това или онова момче ви харесва или не. Просто ви трябва малко наблюдение и сами ще разберете, без да е нужно да искате мнението на приятелките си.
Освен, жеста когато ви черпи питие или ви зяпа в захлас има и други неща, които го подсказват.

  1. Повдигане на веждите

Когато мъж види красива жена първата му несъзнателна реакция е да повдигне веждите си, сякаш се учудва от нещо.
Това обикновено се случва много бързо, така че повечето жени наистина не го забелязват. Сега вече като знаете, със сигурност ще забележите.

  1. Скъсява пространството по между ви

Един от начините да забележите дали ви харесва е начинът, по който стои или седи до вас, колкото по близко е толкова по ви харесва.

  1. Дразнене от страна на приятелите му

Мъжки му работи. Обикновено когато едно момче е привлечено от вас, то той ще има доста шеги по това отношение от страна на приятелите си. Така, че не пренебрегвайте тези шеги, а се вслушайте в тях. Така ще разберете доста неща.

  1. Разширяват му се зениците

Ако сте достатъчно близо до него се вгледайте внимателно и ще разберете истината.
Забележка: Зениците се увеличават на тъмнина, а на светлина се събират. Имайте го в предвид когато тълкувате тези знаци.

  1. Внезапни нервни навици

Мъжете са склонни да са нервни, когато са около момичето което харесват. Така, че ако вашето момче стане нервно и започне да „обръща” думите значи е доста хлътнало по вас.

 
10 признака, че се държиш по – гадно, отколкото си мислиш 1. Съседите ти не смеят да те заговорят. 2. Голяма част от бившите ти...
Десетте правила на щастливият брак Това е извадка от проучване направено из между двойки, които са заедно...
Десет неща, които се отдават само на мъжете Електронното издание на списанието Аskmen, направи класация на десетте...

Реклама