1. 10 причини поради, които жените се влюбват в грешният мъжВинаги казват правилните неща в точното време. Трудно е да се мисли, че някои е неподходящ за теб, когато ти казва, че си красива, умна и, че наистина те харесва.
  2. Прави малки жестове, които те карат да мислиш, че го интересуваш. А те всъщност не му „струват” нищо.
  3. Добър е в леглото. Да, понякога точно това е единствената причина, която помага на един мъж да задържи една жена до себе си. Дори и да е на ясно с това, че той не е за нея.
  4. Изглежда добре – красив е. Че кой не иска да има най – горещото гадже около себе си? Но в една връзка има много повече от добър външен вид.
  5. Тя не иска да е единствената жена сред приятелките си, която е без гадже. Затова хваща възможно най – неподходящият за нея.
  1. Приятелка я е натопила на уредена среща и сега тя се чувства длъжна да продължи да излиза с този мъж.
  2. Вече минава трийсетте и се чувства длъжна да хване първият проявил интерес към нея без значение дали е подходящ или не, защото времето й изтича и може да остане стара мома.
  3. Не мисли, че някой друг се интересува от нея. Само г- н Неподходящ. Това е много лошо извинение да останеш с лошото момче.
  4. Да бъдеш с някой, който не е точният е много по – добре, от това да си сама. Глупости!

Той не е перфектен, но аз не мога да го променя. Друга заблуда. Да, няма как да го промени, защото той самият не иска. Само загуба на нерви, емоции и време, което няма да ти се върне.

 
Депресията: Не е това което си мислите Независимо от вашата възраст трябва да знаете факти за психичното си...
Флиртуването с мъж – важни трикове Кое е основното при флиртуването с мъж?  Езикът на тялото е...
Важни правила в една връзка! 1. Когато вечерта е прекрасна не се вглеждайте в малките детайли, те...

Реклама