1. 10 причини поради, които жените се влюбват в грешният мъжВинаги казват правилните неща в точното време. Трудно е да се мисли, че някои е неподходящ за теб, когато ти казва, че си красива, умна и, че наистина те харесва.
  2. Прави малки жестове, които те карат да мислиш, че го интересуваш. А те всъщност не му „струват” нищо.
  3. Добър е в леглото. Да, понякога точно това е единствената причина, която помага на един мъж да задържи една жена до себе си. Дори и да е на ясно с това, че той не е за нея.
  4. Изглежда добре – красив е. Че кой не иска да има най – горещото гадже около себе си? Но в една връзка има много повече от добър външен вид.
  5. Тя не иска да е единствената жена сред приятелките си, която е без гадже. Затова хваща възможно най – неподходящият за нея.
  1. Приятелка я е натопила на уредена среща и сега тя се чувства длъжна да продължи да излиза с този мъж.
  2. Вече минава трийсетте и се чувства длъжна да хване първият проявил интерес към нея без значение дали е подходящ или не, защото времето й изтича и може да остане стара мома.
  3. Не мисли, че някой друг се интересува от нея. Само г- н Неподходящ. Това е много лошо извинение да останеш с лошото момче.
  4. Да бъдеш с някой, който не е точният е много по – добре, от това да си сама. Глупости!

Той не е перфектен, но аз не мога да го променя. Друга заблуда. Да, няма как да го промени, защото той самият не иска. Само загуба на нерви, емоции и време, което няма да ти се върне.

 
Знаци, които ви показват, че той ви харесва Вече не нужно да се чудите дали това или онова момче ви харесва или не....
10 странни неща, които правят мъжете 1.Карат велосипед без ръце. Защо? Със отпуснати рамене обикновено висят...
Флиртуването с мъж – важни трикове Кое е основното при флиртуването с мъж?  Езикът на тялото е...

Реклама