Има една сигурна истина за любовта и тя е, че  няма как да накарате някои да ви обича по начина, по който ви се иска.
Въпреки това можете да си помогнете малко. Не е нужно да му казвате постоянно онези две думи, защото ще започнат да звучат като заучени и просто ще си изгубят магията.
Затова ние ви предлагаме 8 начина, чрез които ще можете да му кажете какво чувствате към него.

На точното място, в точното време
Желаните резултати идват, когато старателно обмисляте плана си. Изберете подходящото време, както и подходящото място, където ще му кажете „Обичам те”. Това трябва да е място и време, в което няма друго за какво да говорите и което място и време само по себе си „крещи” да звучат във въздуха такива думи.

Романтика
Извадете на яве романтичната си страна и го поканете на вечеря със свещи и заглушена светлина. Облечете онази рокля за която знаете, че му харесва и пуснете нежна музика.

Повече от думи
Важно е преди да му кажете магическите думи, да се научите как да го направите. Покажете му колко много значи вашата връзка за теб и колко се радвате, че е в животът ви.

Съобразете се с индивидуалността му
Ако не е от романтичните типове, не е нужно да му организирате явни прояви (като вечеря), за да го уплашите и отблъснете. В този случай можете тайно, примерно, да мушнете в джоба му керамично сърце от онези малки сувенирчета, за да го намери сам. И цялата романтика ще стане без думи.

Не бъдете настъпателна
Не искайте от него при всяко ваше признание за любовта си към него, той да ви казва същото. Смисъла на цялата магия се губи така. Ще ви го каже когато е готов.

 
15 неща, които всеки мъж не иска да чува от вас 1. Всички неща за бившето ви гадже, дори и тези свързани с нещастната му...
Кога е време да продължите напред…сама Има няколко признаци в една връзка, които ви подсказват, че е време да...
Жената след 40... В преходната възраст между 40 и 50 години жените изживяват в различна...

Реклама