Романтика в брака всеки ден

Бракът е чудесна връзка, която ви позволява да изследвате себе си и половинката си за дълго  време. Вие ще откриете, че бракът може да бъде лесно, трудно, възнаграждаващо, отчайващо, както и всичко на куп – отношение, което едновременно ще ви прави щастливи и нещастни.
Едно от най – големите оплаквания при семейните двойки е, че романтиката е изчезнала. Затова ние ви даваме няколко начина, чрез които да я върнете обратно:

Целувайте се за довиждане всеки път
Твърде много семейни двойки прекарват деня си без физически контакт по между си.

Казвайте „Обичам те” всеки път, когато приключвате съвместен разговор
Това може да бъде преди да си легнете да спите или когато приключвате телефонен разговор. Просто не забравяйте да го казвате, за да не съжалявате след това.

Прекарвайте известно време сами
Една от причините романтиката да си отиде е, че сте ангажирани – работа, деца, отговорности. И не ви остава време, което да го разделите само за вас. Половин час сами на ден са ви достатъчни, за да си кажете всичко.

Играйте заедно
Романтиката не значи само цветя и свещи. Друг чудесен начин да „събудите” романтиката е да играете заедно. За всички игри, които ви дойдат на главата – монополи, блек джек, дори и едно боричкане в кухнята е чудесен приоритет за вашата семейна романтика. Просто не забравяйте да се забавлявате един с друг.

Смейте се заедно
Смехът пробужда позитивни чувства, радост, всичко, което е необходимо, за да върнете романтиката във връзката си. На забавно телевизионно шоу, на шеги, просто се уверете, че смехът присъства в дома ви всеки ден.

Докосването е основният елемент на романтиката
Прегръщайте се, гушкайте се, и всички физически докосвания са позволени в романтиката.

Хранете се заедно
Това е чудесен начин да вдъхновите себе си и него. Не са ви нужни свещи и цветя, просто така имате време само за вас, за да поговорите, да флиртувате, да се наслаждавате един на друг.

 
Накарайте го да се влюби във вас Мислите си, че знаете как да накарате един мъж да се влюби във вас? ...
Кървене при ранна бременност Кои са причините за това? При наличие на остъро или подостъро...
Приятели, от които всяка жена се нуждае Нямате нужда от 600 Facebook приятели и претъпкан социален календар, за да...

Реклама