7 начина да изградите доверие във връзката си

За да имате добри и здрави взаимоотношения с партньорът си, има много неща, които трябва да вземете под внимание. Доверието например е много важно. Без доверие, връзката е като месо, без кости. То е в основата на всички дълготрайни и здрави връзки. Нека споделя с вас 7 начина, чрез които можете да подобрите или да изградите доверието във вашата връзка.

  1. Първо и преди всичко е предсказуемостта, тя е основен фактор. Опитайте нови неща, разходка или вечеря на нови места, от време на време също е важно. И планирайте изненади за любимият си, винаги е хубаво. Но хомогенността и стабилността, са наложителни за поддържане на връзката.
  1. Чувствата. Те не бива да се крият, винаги трябва да казвате на партньорът си какво чувствате или мислите в даден момент – гняв, любов, безразличие – за каквато и да е ситуация. Не прикривайте когато сте тъжни, а му го кажете.
  2. Никога не му казвайте, че е неспособен да направи нещо. Вместо това го насърчавайте да опитва, докато се получи. Томас Алва Едисън  не е изобретил електрическата крушка от първия път.
  3. Избягвайте да имат тайни по между си. Имам в предвид сериозните тайни. Тайните пораждат съмнение и доверието се пропуква.
  4. От време на време е хубаво да показвате на любимият си от какво се нуждаете. Така той ще е доволен, че имате нужда от него и ще заздрави доверието по между ви.
  5. Казвайте „ Не” на някой прищевки на партньорът си. Не е нужно да се съгласявате с всичко. Това ще вдъхне респект и доверие във връзката ви.
  6. За да създадете доверие трябва да премахнете всичко, което пречи това да стане. Това само ще доведе до добро. Бъдете готови за въпроси и трудности. И след като всичко свърши, доверието ще е тук – по между ви.
 
Упражнения по време на бременност Упражненията по време на бременност предпазват детето от проблеми с...
Хванете мъжа си "в крачка" Изморени сте от това дали искате да разберете дали мъжът ви ...
Кафе, чай по време на бременност Повечето хора бързат да се съгласят, че бременните жени трябва да...

Реклама