Голяма въздишка на облекчение 5 причини да сте щастлива, след като сте зарязана
Не вярвате, но е факт. След като направите една такава голяма въздишка на облекчение ще се почувствате по – добре, от това че сте били психически затворени в себе си, а сега сте свободни.
Мислете само за лошите качества на бившият си партньор и колко те са ви повлияли зле на вас, а и на околните. За лошият и избухлив нрав, за контролът върху вас, за всичко това.

Не сте длъжна сега да търпите всичките му ужасни навици
Може даже да направите списък на всички негови лоши навици, които са рефлектирали върху вас. Така ще станете много щастлива, като ги имате черно на бяло и осъзнаете от какво сте се освободили.

Можете сега да преоткриете себе си
Имате цялото време само за себе си. Което е по – хубави от по – хубавото. Може да започнете нещо ново и различно, нещо което ви доставя удоволствие, но когато сте били с него той ви е спирал по един или друг начин. Например рисуване, фитнес, планински уикенди, градинарство, чуждоезикови курсове… просто нещо, което ви доставя удоволствие, забавлявате се и ви прави щастливи.

Можете да правите неща, които той никога не е искал
Супер, а?! сега е момента да се насладите на всичко, което ви се искало да опитате. Да се срещате с приятелите, с които не сте се срещали, защото той не е харесвал. Да ходите на дискотека или на пиано бар. Всичкото време и фантазия сега е само за вас.

Сега можете да разширите своя хоризонт
Сега сте свободна жена и всички свободни мъже са за вас. Можете на воля да флиртувате и да се забавлявате. И тук ще сте най – щастливи, защото вече ще сте на ясно от какво трябва да бягате.

 
3 детективски метода, които ще ви покажат дали ви мами Тук става дума за технология, която ще ви помогне безотказно в това...
Петте правила за скъсване с гаджето 1. Унищожете всички снимки, където той изглежда секси, а вие щастлива. 2....
10 комплимента, които разтапят мъжете 10. Раменете ти определено изглеждат по – големи Мъжете са направо...

Реклама