Как да накарате бившият си приятел да ревнува

Инструкции:
Стъпка 1:
Излизайте повече с някой от близките му приятели. Когато двама души се разделят, то значи, че всеки може да излиза с кого си иска и да има всякакви взаимоотношения пак с когото си иска. Излизайте на дискотека с него, на кино, на пикник.
Питайте бившият си кой е любимият цвят на приятелят му, защото искате да му подарите една готина блузка. Това не само ще го накара да ревнува, но даже може да иска да се върнете при него. Ревността е вашата печеливша карта, която ще ви помогне да имате това, което искате.

Стъпка 3
Покажи му новото си гадже, което разбира се да е псевдо – гадже. Запознайте ги, показвайте привързаност и близост с “Новият”. Ще го побъркате, как толкова скоро сте си хванали гадже, а не плачете в къщи за него, та той е незабравим.

Стъпка 4
Говори с приятелите му. Повечето мъже си мислят, че след като вече не сте заедно не е нормално да поддържате добри отношения и с приятелите му. Когато говорите с тях, се уверете, че сте споменали колко сте щастливи сега и как е било грешка когато сте били с бившият си. И колко е секси новият ви приятел.

Стъпка 5
Обаждайте му се или му пишете съобщения от време на време само, за да му кажете колко вълнуващ и щастлив е сега животът ви, защото имате най – готиният мъж до себе си и колко той ви уважава и изпълнява всяка ваша прищявка. Ще се побърка от ревност!

Стъпка 2
Ходи на любимите му места. Без значение точно къде – навсякъде – на местният басейн, на кино, в любимата му дискотека. Просто си покажете лицето там. Когато той ви види да се забавлявате и да се смеете, кръвта му ще закипи, защото повечето бивши си мислят, че момичетата си седят в къщи и плачат за тях.  

 
Чужд генетичен материал Въвеждането на чужд генетичен материал във вид на сперма в половите...
Досието "бивши", защо трябва да е табу в една връзка?! Казвате й/ му "Още я/ го обичам" Когато говорите за бившото си...
Топ 4 на причинните поради, които се карат семейните двойки Не е лесно да делиш един покрив с някого от другият пол. Винаги има...

Реклама