Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което той има нужда

Защо интелигентните, преуспяващи жени имат проблем с връзките и не могат да намерят любовта? Има ли причина, че мъжете са привлечени към жени, които са точно обратното на това? Защо е толкова трудно на хубавите момичета да привлекат мъжът към който чувстват привличане?
Представете си жена, която има преуспяваща кариера, чудесни взаимоотношения с приятелите си и е щастлива в личният си живот. Въпреки, че прави всичко както трябва – правилно, тя не може да бъде с момчето, което иска, защото то не изпитва същото като нея. Намирането на точното момче е трудно, а още по – трудно е да му докажете, че вие сте точното момиче за него. Това е още по – трудно, ако момчето си пада по жени, за които казва, че не го привличат. Но, за щастие ви е може да се научите да декодирате мъжката психика и да бъдете това за него, от което има нужда и желае.

Първо се научете да изглеждате секси и с класа едновременно. Мъжете си губят ума по жени с къси поли и големи деколтета, но са романтично привлечени от умни и интелигентни жени с които могат да създадат семейство. Опитайте се да носите дрехи, които подчертават женствеността ви, но и  показват голяма част от вашата личност, за която той дори не е и предполагал. Покажете класа, това не значи само добри обноски и изтънчен вкус, но и показ на гордост и самочувствие когато сте с него. 

Второ, не се страхувайте да направите играта трудна в началото. Покажете малко резерв и хладно държане в началото.  Мъжете са заинтригувани от жени, които не предлагат всичко наведнъж. А, когато не показват и желание да са с тях се побъркват и още повече ще ви търсят. Нали знаете “вие бягате – те ви гонят”.

И накрая – забавлявайте се, бъдете сърдечни с него. Не забравяйте, че това би трябвало да е весел процес, покажете му какво ви кара да се усмихвате и радвате, разберете същото и за него. Излизайте на забавни и хубави места – просто се наслаждавайте един на друг. Покажете му, че можете да сте доста забавна и весела личност около, която никога не е скучно. Мъжете обожават такива жени, от които “не ги боли главата”.

Подобни статии:
 
Как да останете влюбени за цяла година Влюбените хора гледат света през розови очила, те са винаги усмихнати,...
Маточна тръба Чифтен орган от тръбест тип. По нея зрялата яйцеклетка, освободена при...
Как да му кажете, че го обичате – 8 начина, които да следвате Има една сигурна истина за любовта и тя е, че  няма как да накарате...

Реклама