Десет неща, които се отдават само на мъжете

Електронното издание на списанието Аskmen, направи класация на десетте неща, които могат да правят само мъжете. Еманципацията си е еманципация и мъжете я приемат, че съществува, но си има мъжки неща, които няма как да се правят и от жените:

Номер 10
Мъжете могат да ходят без блуза
Мъжете могат да се разхождат, където пожелаят без блуза, тениска или каквото и да е. а на жените им остава само печенето на плажа без горнище, т.е. на мъжете не им е нужна основателна причина да са голи до кръста.

Номер 9
Издържат повече на алкохола
Генетично им е предопределено да изпиват повече чашки без да заспиват, повръщат или припадат. Просто имат по – голямо  производство на чернодробният ензим алкохолдехидрогеназа, който разгражда спиртните напитки.

Номер 8
Окосмяването
То е признак на мъжественост при силният пол. Те по всяко време могат да си оставят брада, катинарче, да не си обезкосмяват краката или гърдите. Защото това си е естествено и природно заложено при мъжкарите. Но, при жените няма как, а и опази Боже от такава жена!

Номер 7
Ориентация в пространството
Изглежда си е до работата на мозъка. Научно е доказано, че мъжете се ориентират по – бързо в точните науки. Разбират и виждат нещата такива каквото са в математиката (алгебра и геометрия) и физиката.

Номер 6
Бръсненето на главата
Винаги при тях е актуална тази прическа и прилича на всеки мъж. Докато, виж, при жените е точно обратното.

Номер 5
Да играят силни спортове
Футбол, баскетбол, американски футбол, хокей… затова има само първенства за мъже в тези спортове. Да сте виждали Световно по футбол за жени?!

Номер 4
Да оплождат яйцеклетки
Е, тук вече няма как поне един опит да се направи от жена в това отношение. Нали все още нямат тестиси?!

Номер 3
Да уринират прави
Всички знаем защо могат това и защо не го могат жените.

Номер 2
Да бездействат
Мъжете са били винаги по – спокойните и мързеливи същества, те могат да бездействат, примерно като гледат телевизия (на компютъра) цел ден без да им трепне окото. Докато жените могат да издържат пред телевизора най – много 2 часа и все ще си намерят нещо да правят.

Номер 1
Да остаряват хубави
С времето е видяно, че един мъж колкото повече остарява, толкова по – хубав става. Докато при жените процесът е винаги обратен, за съжаление.

 
Спонтанен аборт – какви са причините? Спонтанен аборт самоволното прекъсване на бременността до 28...
Употреба на лекарства по време на бременност Установено е, че по време на бременност плацентата има избирателна...
20 лъжи на мъжете Цитати из най – използваните лъжи на мъжете спрямо жените: Ще ти...

Реклама