Мъжете винаги са имали негативно мнение за сватбите и обвързването за “цял живот”. И почти никога не саЗащо мъжете ги е страх от женитбата? на 100% убедени, че това е точната жена за тези неща, все си намират оправдания, за да избегнат или отложат колкото си може повече женитбата. Защо? Имат си страхове, които са оправдани, разбира се, тъй като ще стават глава на семейство и повечето неща ще се налагат да бъдат оправяни от тях.
Ето няколко техни страхове:

Не са готови да поемат трудностите на брачният живот
Докато са самостоятелни и никой не зависи от тях, те се чувстват свободни и безгрижни. Много трудно им е да поемат толкова много отговорности и да се разделят с безоблачният си живот.

Семейните финанси
На тях изцяло пада отговорността на семейният бюджет. Няма как да си кажат, че  сега нямат пари и да поискат от родителите си. Такава опция няма вече. Те на всяка цена трябва да издържат семейството, което са създали. А, това е доста трудно и изисква много нерви.

Не искат никой да им навлиза в душевното пространство
Просто не са израснали за някаква емоционална близост с друг човек и не искат да става това. Те сами ще ви предложат, когато са напълно бедени, че го искат. А, не когато ги притискате.

 
Кои неща убиват брака? Има грешки, които могат да бъдат избегнати с повече разум и търпение,...
Етикет на срещите – какво да правите и какво не Когато излизате с някой има няколко основни правила, които винаги...
Ектопична бременност - “извънматочна бременност” Ектопична бременност ( ЕБ ) е налице когато оплодената яйцеклетка се...

Реклама