Не е лесно да делиш един покрив с някого от другият пол. Винаги има караници. Топ 4 на причинните поради, които се карат семейните двойки
Едно проучване е направило извадка на най – честите причини, които пораждат караници, като ги е обобщило в 4 точки:

  1. Финансите. И хилядите въпроси около тях – за какво се харчат семейните пари, колко се харчат, има ли спестени, защо не стигат за нещо си и т.н. Да, те заемат първо място. Все пак народът го е казал: „Кой каквото и да ви говори, знайте, че става въпрос за пари!”.
  2. Интимните взаимоотношения са втората причина на най – честите семейни дрязги. Основно: или не получават достатъчно интимни ласки или те не са прекалено добри като качество.
  3. Лоши навици. Основно тук са включени такива от рода на оригването, изпускането на газове – шумно, гризането на нокти, не свалянето на капака на тоалетната чиния и т.н.
  4. Неизпълнението на задълженията. Всяка двойка си има задължения за доброто състояние на домът им. Изхвърлянето на боклука, миенето на мръсните чинии, поправянето на нещо счупено, разходката на домашният любимец, грижите по децата, косенето на моравата на двора и т.н.
 
10 неща, които мъжете мразят в жените Мъжете не харесват жени, които се правят на непорочни. Те смятат, че...
Приятели, от които всяка жена се нуждае Нямате нужда от 600 Facebook приятели и претъпкан социален календар, за да...
Съвети при срещи с разведени момчета Искате да знаете как да се държите и какво да казвате когато излизате...

Реклама