Не е лесно да делиш един покрив с някого от другият пол. Винаги има караници. Топ 4 на причинните поради, които се карат семейните двойки
Едно проучване е направило извадка на най – честите причини, които пораждат караници, като ги е обобщило в 4 точки:

  1. Финансите. И хилядите въпроси около тях – за какво се харчат семейните пари, колко се харчат, има ли спестени, защо не стигат за нещо си и т.н. Да, те заемат първо място. Все пак народът го е казал: „Кой каквото и да ви говори, знайте, че става въпрос за пари!”.
  2. Интимните взаимоотношения са втората причина на най – честите семейни дрязги. Основно: или не получават достатъчно интимни ласки или те не са прекалено добри като качество.
  3. Лоши навици. Основно тук са включени такива от рода на оригването, изпускането на газове – шумно, гризането на нокти, не свалянето на капака на тоалетната чиния и т.н.
  4. Неизпълнението на задълженията. Всяка двойка си има задължения за доброто състояние на домът им. Изхвърлянето на боклука, миенето на мръсните чинии, поправянето на нещо счупено, разходката на домашният любимец, грижите по децата, косенето на моравата на двора и т.н.
 
"Далече от очите далече от сърцето” Далеч от очите не означава далеч от сърцето Тази стара поговорка "...
10 неща, които мъжете мразят в жените Мъжете не харесват жени, които се правят на непорочни. Те смятат, че...
Разгадайте мъжката психика Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което...

Реклама