Не е лесно да делиш един покрив с някого от другият пол. Винаги има караници. Топ 4 на причинните поради, които се карат семейните двойки
Едно проучване е направило извадка на най – честите причини, които пораждат караници, като ги е обобщило в 4 точки:

  1. Финансите. И хилядите въпроси около тях – за какво се харчат семейните пари, колко се харчат, има ли спестени, защо не стигат за нещо си и т.н. Да, те заемат първо място. Все пак народът го е казал: „Кой каквото и да ви говори, знайте, че става въпрос за пари!”.
  2. Интимните взаимоотношения са втората причина на най – честите семейни дрязги. Основно: или не получават достатъчно интимни ласки или те не са прекалено добри като качество.
  3. Лоши навици. Основно тук са включени такива от рода на оригването, изпускането на газове – шумно, гризането на нокти, не свалянето на капака на тоалетната чиния и т.н.
  4. Неизпълнението на задълженията. Всяка двойка си има задължения за доброто състояние на домът им. Изхвърлянето на боклука, миенето на мръсните чинии, поправянето на нещо счупено, разходката на домашният любимец, грижите по децата, косенето на моравата на двора и т.н.
 
Важни правила в една връзка! 1. Когато вечерта е прекрасна не се вглеждайте в малките детайли, те...
10 клишета на мъжките (не) извинения 1. „ Вечеря у вашите? Добре, няма проблем, но, мило аз съм на диета, а...
11-те ”Не казвай на мъжа” тайни, които всяка жена пази Всичко, което си купуваме за себе си – обувки, дрехи, даже и неща от...

Реклама