Има грешки, които могат да бъдат избегнати с повече разум и търпение, но тези грешки са най – често Кои неща убиват брака?допускани от партньорите, за съжаление. В повечето случаи “малките камъчета преобръщат колата”.
Прочетете ги и ги обмислете така, че да не ги допускате:

1. Не се изслушвате
Единият партньор говори, а на другият му блуждаят мислите за нещо друго. Я, гледа телевизия, я си оправя панталона или полата. Това значи, че няма никакъв интерес да обърне внимание на половинката си. И когато това се случва често, се получават лоши неща.

2. Няма уважение
Злепоставяте половинката си пред приятели и роднини, не мислите за нея като личност и т.н. Тогава става страшно.

3. Няма интимен живот
Той винаги е бил много важен в човешките взаимоотношения. И когато липсва, всеки гледа да си го набави извън “оковите” на брака. С други думи той е една от главните причини да се разпадне един брак, без значение от колко време съществува.

4. Доминирането на единият партньор
Желанието винаги вие да сте прави за всичко и във всяко отношение. “Аз казах ли ти, че така ще стане…”, “Ще ме слушаш когато ти казвам кое е правилно, защото аз знам по – добре от теб!” и така всичко се проваля.

5. Раздразнителен характер
Ако един от партньорите е с такъв характер няма как един спор да стигне до разрешаване с добър край и за двамата.

 
Как да оправите брака си, когато доверието го няма Няма начин да имате щастлив и дълготраен брак, ако няма доверие по...
Акнето и контрацептивните хапчета Връзката между контрацептивните хапчета и акнето е учудващо проста....
Шестте най – големи грешки на жените в срещите Ходят на твърде много непродуктивни срещи Отделят от времето и...

Реклама