1. Мъжете обичат да готвят дървени въглища заради огъня. Всяко нещо, дори приготвянето на храна, става Няколко забавни факти за мъжете, които не знаят женитеинтересно за Мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!
2. Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.
3. Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка. Известно е, че на нашата планета мъжете са по – малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!
4. Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които докато гледат мач по телевизията – смятат, че ако се концентрират достатъчно силно – могат да помогнат на любимия си отбор.
5. Мъжете с обица на ухото са по – подготвени за встъпване в брак! Първо – те вече са изпитвали болка и второ – знаят какво е да купуваш украшения!
6. Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най – първият, действа пагубно на психиката на Мъжа през целият ден!

7. Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли.
8. Всички мъже ненавиждат израза: “Трябва да си поговорим за нашите отношения!”.
9. Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по – висока от тази на жените.
10. Жените се отнасят към облеклото значително по – сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: “О, Господи! По – добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!”
11. Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!
12. Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!
13. Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт. Когато четири или повече жени се съберат на едно място – те си говорят за мъже!
14. Ако един мъж каже “Ще ти звънна!” и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!
15. Мъжът не обича да губи във нищо.
16. Менопаузата при мъжете е значително по – забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

 
6 бракоразводни грешки, които могат да ви струват цяло състояние Грешка # 1: Предприемане на действия, без да получите правна помощ ...
Грижа за гърдите преди кърмене Трябва дa спазвате определени правила както за да се улесни сукането,...
10 клишета на мъжките (не) извинения 1. „ Вечеря у вашите? Добре, няма проблем, но, мило аз съм на диета, а...

Реклама