1. Мъжете обичат да готвят дървени въглища заради огъня. Всяко нещо, дори приготвянето на храна, става Няколко забавни факти за мъжете, които не знаят женитеинтересно за Мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!
2. Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.
3. Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка. Известно е, че на нашата планета мъжете са по – малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!
4. Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които докато гледат мач по телевизията – смятат, че ако се концентрират достатъчно силно – могат да помогнат на любимия си отбор.
5. Мъжете с обица на ухото са по – подготвени за встъпване в брак! Първо – те вече са изпитвали болка и второ – знаят какво е да купуваш украшения!
6. Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най – първият, действа пагубно на психиката на Мъжа през целият ден!

7. Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли.
8. Всички мъже ненавиждат израза: “Трябва да си поговорим за нашите отношения!”.
9. Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по – висока от тази на жените.
10. Жените се отнасят към облеклото значително по – сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: “О, Господи! По – добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!”
11. Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!
12. Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!
13. Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт. Когато четири или повече жени се съберат на едно място – те си говорят за мъже!
14. Ако един мъж каже “Ще ти звънна!” и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!
15. Мъжът не обича да губи във нищо.
16. Менопаузата при мъжете е значително по – забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

 
Разгадайте мъжката психика Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което...
6 начина, чрез които да накарате приятелят си да се усмихне Няма нищо по красиво да виждате усмивката на приятелят си. Такива неща...
Странни симптоми на бременността Бременността е странно нещо, което трябва да се преживее. Въпреки че...

Реклама