Една жена най – лесно се познава на колко години е по състоянието на кожата на шията и тази на ръцете, Топ 10 на местата, на които можете да се запознаете с женатака че за тези места ви трябва ежедневна и много добра грижа.
Няколко съвета от нас:
1. Слагайте домакински ръкавици, когато използвате перилни и миещи препарати. Още с първите студове слагайте ръкавици, когато излизате на разходка, студът има пагубно влияние и действа дехидратиращо на кожата. .
2. Избягвайте да излагате ръцете си дълго на слънце или ги мажете предварително със защитен крем, по възможност с по голям фактор.
3. Внимавайте с храненето, защото то се отразява на вашата кожа.
4. Цигарите и алкохолът ускоряват състаряването на кожата изобщо като цяло.

5. Свикнете да си слагате крем, за да запазите кожата на ръцете си млада и красива. Най – подходящи са хидратиращи кремове за лятото, а през зимата – предпазващи от студ. След 35-годишна си годишнина използвайте кремове против пигментиране на кожата. Кремовете се нанасят върху измити и подсушени ръце с леки масажиращи движения по посока от пръстите към китката.
Една домашна рецепта за подхранващ крем за ръце:

Състав: 100 г глицерин, 40 г стеарин, 4 г цетацеум, 4 г калиев карбонат, 250 г розова вода.
Приготвяне:
Глицеринът, стеаринът и цитацеумът се загряват до разтопяване, прибавя се разтвор от калиевия карбонат в топлата розова вода. Бърка се докато се насапуниса. Няколко минути кремът стои на лек огън, след което се излива и се бърка в затоплен съд.

 

 
Грижа за гърдите преди кърмене Трябва дa спазвате определени правила както за да се улесни сукането,...
Разгадайте мъжката психика Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което...
6 начина, чрез които да накарате приятелят си да се усмихне Няма нищо по красиво да виждате усмивката на приятелят си. Такива неща...

Реклама