Как да накараш някои да се влюби във вас – 3 разтърсващи съвета, които не трябва да пропускате

Как да накараш някои да се влюби във вас – 3 разтърсващи съвета, които не трябва да пропускате

Ние всички вярваме, че любовта е естествен процес, върху който никой няма контрол. Все пак, ще бъдете изумени да узнаете, че всъщност можете да накарате някого да се влюби във вас. Да това е вярно и не е магия, а прости правила за контрол над ума. Ако направите някои съзнателни усилия, можете да направите този специален за вас човек влюбен във вас, или поне да увеличите шансовете за това.
Тук сме ви изложили 3 съвети, които могат да ви доближат много до желаната от вас любов.

Комуникацията играе ключова роля във всяко отношение.
Съдите се и се харесвате чрез разговорите по между ви. Няма как да се опознаете без да комуникирате, било то словесно или чрез жестове и погледи. Хубав е да разберете състоянието на ума на другия, преди да започнете с процеса на влюбване.

Изслушването и разбирането ще ви помогне да се доближите до него, което ще улесни процеса.
Така ще разберете какво го впечатлява и разочарова. И  какво очаква той. Това може да бъде доста сложно, но ще ви помогне да научите повече за вашата любов.

Уверете се, че сте физически привлечени от него.
Трябва да има силно привличане между вас двамата, за да го накарате да се влюби във  вас. Вярваш или не, любовта е смес от физическа атракция и емоции. Физическото привличане е причината изобщо да се заговорите, все пак.

 
10 признака, че се държиш по – гадно, отколкото си мислиш 1. Съседите ти не смеят да те заговорят. 2. Голяма част от бившите ти...
10 лъжи, които мъжете казват на жените Мъжете лъжат жените главно по две причини: да избегнат обяснения и да...
Яйчник Чифтен орган. Разполага се странично в таза, в специална вдлъбнатина,...

Реклама