15 неща, които всеки мъж не иска да чува от вас

1. Всички неща за бившето ви гадже, дори и тези свързани с нещастната му личност. Ако бившият ви е бил насилник, безмозъчен глупак или женчо – това всичко ще накара Настоящият да се чувства отегчен и уплашен, от това какво ще последва нататък.
2. Фразата: „Бих казала, че си точно на средното ниво, ако не и малко над него.” Най – добрият начин да насочите разговорът за проблема с теглото му. Като говорите за това ще го доведете само до неразбиране и обида.
3. Да му показвате колко сте вманиачена от диетите си и фитнес режима. Мъжете харесват слабите жени, да. Но не харесват да знаят начинът по който са станали слаби и как са били на ръба на хранителните си проблеми или заболявания. За тях приятно закръглените и здрави форми на една жена винаги бият по точки кльощавите и лудите жени. В края на краищата.

4. Обвиняващата реплика: „Какво стана със синята риза?!” след като ви е казал, че предпочита червената.
5. Всякакви детайли от това как ви е минал работният ден. Това го отегчава. Освен ако не сте звезда – е, дори и тогава не би искал да знае подробности.
6. Всякаква информация за нещата, които мислите да купите. Мъжете не обичат да пазаруват и да се мотат по магазините, а това какви блузки, обувки и чанти сте си купили ги вълнува още по – малко.
7. Истории за друг мъж как ви е покровителствал. Това ще му даде неустоим тласък да се пресегне и да ви оскубе по косата след като ви каже иронично с детски глас: „Така ли е правил, той?!” , „А, така правил ли ти е?!”. Не си търсете неприятности е нашият съвет.
8. Думата „Хубаво!” когато е сама в изречение. Най – плашещото за него просто изречение в женската лексика.
9. Звукът от реването и хлипането. Направо ги унищожава и разстройва тотално.
10. Всякаква новина и информация за вашите приятелки и отношенията между вас.
11. Фразата:”Чакай малко, сега ще отговоря на този sms преди да излезем”. Мъжете мразят да са на втори план искат изцяло вниманието си върху себе си от ваша страна.
12. Фразата: „Би ли се обърнал, хъркаш?”. Страхотно сега и двамата сте будни.
13. Думите: „Аз специална ли съм за теб?”, направо са си „на място” когато отношенията ви се въртят в кръг в момента.
14. В никакъв случай не искат да чуват името на някой друг в съня ви.
15. Мечтите ви. Освен ако те не са в тях. И да са в добра светлина представени.

 

Реклама