15 неща, които всеки мъж не иска да чува от вас

1. Всички неща за бившето ви гадже, дори и тези свързани с нещастната му личност. Ако бившият ви е бил насилник, безмозъчен глупак или женчо – това всичко ще накара Настоящият да се чувства отегчен и уплашен, от това какво ще последва нататък.
2. Фразата: „Бих казала, че си точно на средното ниво, ако не и малко над него.” Най – добрият начин да насочите разговорът за проблема с теглото му. Като говорите за това ще го доведете само до неразбиране и обида.
3. Да му показвате колко сте вманиачена от диетите си и фитнес режима. Мъжете харесват слабите жени, да. Но не харесват да знаят начинът по който са станали слаби и как са били на ръба на хранителните си проблеми или заболявания. За тях приятно закръглените и здрави форми на една жена винаги бият по точки кльощавите и лудите жени. В края на краищата.

4. Обвиняващата реплика: „Какво стана със синята риза?!” след като ви е казал, че предпочита червената.
5. Всякакви детайли от това как ви е минал работният ден. Това го отегчава. Освен ако не сте звезда – е, дори и тогава не би искал да знае подробности.
6. Всякаква информация за нещата, които мислите да купите. Мъжете не обичат да пазаруват и да се мотат по магазините, а това какви блузки, обувки и чанти сте си купили ги вълнува още по – малко.
7. Истории за друг мъж как ви е покровителствал. Това ще му даде неустоим тласък да се пресегне и да ви оскубе по косата след като ви каже иронично с детски глас: „Така ли е правил, той?!” , „А, така правил ли ти е?!”. Не си търсете неприятности е нашият съвет.
8. Думата „Хубаво!” когато е сама в изречение. Най – плашещото за него просто изречение в женската лексика.
9. Звукът от реването и хлипането. Направо ги унищожава и разстройва тотално.
10. Всякаква новина и информация за вашите приятелки и отношенията между вас.
11. Фразата:”Чакай малко, сега ще отговоря на този sms преди да излезем”. Мъжете мразят да са на втори план искат изцяло вниманието си върху себе си от ваша страна.
12. Фразата: „Би ли се обърнал, хъркаш?”. Страхотно сега и двамата сте будни.
13. Думите: „Аз специална ли съм за теб?”, направо са си „на място” когато отношенията ви се въртят в кръг в момента.
14. В никакъв случай не искат да чуват името на някой друг в съня ви.
15. Мечтите ви. Освен ако те не са в тях. И да са в добра светлина представени.

 
Осем приятеля, от които всяка жена се нуждае Основно приятелство Вие знаете, че близките приятели винаги се...
Опровергаха здравословната сила на зърнените закуски Ако смятате, че зърнените закуски са най-здравословният начин за ...
10 тайни за мъжете В тази статия ще ви изложим 10 неща, които жените не знаят за мъжете. ...

Реклама