Изневеряващите гаджета остават много знаци за това, с малко търпение и давайки им време и пространство да мамят, можете да хванете в крачка вашият приятел без да наемате таен детектив. Ние ви даваме листа на топ петте признаци за изневяра, а вие след като ги прочетете можете да кажете дали вашият приятел ви изневерява или не. Запомнете –  обръщайте внимание на малките детайли и се оставете на интуицията да ви води.

Липса на интимност
Той не винаги е в настроение. Намалели или изобщо изчезнали са гушкането, прегръщането, целуването и държането за ръце.

Той изневерява със бившите си гаджета
Направете всичко възможно да разговаряте с някое от старите му гаджета или чрез трети човек да разберете дали съществуват някакви взаимоотношение между тях. Изневеряващите мъже обикновено повтарят поведението си с бившата им приятелка.

Избягва ви умишлено
Голям знак за изневяра е, когато гаджето ви използва всички видове извинение, за да не бъде с вас, защото прекарва времето си с друг „приятел”. Ако трябва да работи до късно, да остава след училище, повече от необходимото е с приятелите си или със съдружниците си – това са извинения, които прикриват изневярата му.

Никога не отговаря на обаждания, когато сте около него
Начинът да кажете на гаджето си, че ви изневерява е когато винаги изключа телефона си когато е с вас или се отдалечава, за да проведе разговорът си. Това са големи червени флагове, че има изневяра.

Той ви критикува повече
Ако поведението на гаджето ви внезапно се промени, той може би намира вината във вас, че ви изневерява – прекалено сте досадна, за давате тъпи въпроси и т.н.

Успех в разгадаването на знаците!  

 
Какво всяка семейна жена трябва да знае за парите Близо 50% от браковете завършват с развод, не позволявайте да сте...
Изключително важни съвети, за да си върнете Бившият за 7 дни Разбитото сърце боли. А, е още по – лошо ако все още сте влюбена в...
Как да му кажете, че го обичате – 8 начина, които да следвате Има една сигурна истина за любовта и тя е, че  няма как да накарате...

Реклама