10 начина да провалите първата среща
1. Не изглеждайте като на ваша хубава снимка.
Сложете стара снимка, на която сте с малко или с доста разрошена коса и естествено изглеждате ужасно.
Или можете да сложите снимка на някой друг: дъщеря ви, модел или на ваш брат близнак (двуяйчен).
2. Не правете нищо специално, за да се представите добре.
Облечете се за първата си среща, както бихте се облекли в събота вечерта пред телевизора.
3. Отидете по - късно за срещата.
Нищо друго не би показало така ясно, че не ви пука много за тази среща както закъснението.
4. Забравете портфейла си. Мъж или жена: “Забравих си портфейла” е най – евтиния начин да се обявите за евтин и стиснат.
5. Ползвайте си мобилния телефон.

Докато тече срещата ви отговаряйте на всяко обаждане, колкото по – дълъг е разговора, толкова по – добре. Мобилните телефони са най – доброто извинение, което по груб начин показва неуважение към срещата ви и другия човек.
6. Хвалете се.
Говорете колко струва колата, обувките и бижутата ви. Кажете колко важни са парите за вас и колко мъже искат да са с вас. И така ще видите как ще протече срещата ви след това... ако Той е още на масата.
7. Жалвайте се. Вайкайте се. Оплаквайте се.
Кажете му как никой не иска да ви изслуша и вие търсите човекът, който ще го направи. Разкажете му за здравословните си проблеми или още по – добре – за диетата ви. Тогава наблегнете на това, че и днес е гаден ден за вас, в някаква депресия сте и няма изваждане от нея. И гледайте само как Той ще си намери бързо извинение, че трябва да тръгва. Никой не иска да е кошче за душевни отпадъци и още по – малко на депресирана жена.
8. Бъдете груба.
Бъдете груба с всички около вас и с човека, с който имате среща. Оплаквайте се от лошото обслужване в ресторанта, от лошият му избор на вратовръзка или обувки, от времето и т.н.
9. Старайте се да сте сексуално нагла.
Говорете му как бихте искали да го видите гол. Приближете се до него и го докоснете по коляното или целунете шията му. Облечете се с къси дрехи, по възможност да приличате на жрица на улицата, и му говорете мръсни неща и то високо, та да чуят и останалите около вас. Човека ще си умре от срам и срещата ви ще приключи мноооооого бързо.
10. Говорете просташки, расистки или разказвайте истории за бедняци.
Знаете, че сте забавна, специална особено след няколко чашки. Ако това е среща на кафе, тогава спрете някъде преди нея за една, две бързи силно спиртни напитки.
 
Петте правила за скъсване с гаджето 1. Унищожете всички снимки, където той изглежда секси, а вие щастлива. 2....
Как да оправите брака си, когато доверието го няма Няма начин да имате щастлив и дълготраен брак, ако няма доверие по...
Хранене през бременността Ендокринната и вегетативната нервна система през бременността...

Реклама