10 начина да провалите първата среща
1. Не изглеждайте като на ваша хубава снимка.
Сложете стара снимка, на която сте с малко или с доста разрошена коса и естествено изглеждате ужасно.
Или можете да сложите снимка на някой друг: дъщеря ви, модел или на ваш брат близнак (двуяйчен).
2. Не правете нищо специално, за да се представите добре.
Облечете се за първата си среща, както бихте се облекли в събота вечерта пред телевизора.
3. Отидете по - късно за срещата.
Нищо друго не би показало така ясно, че не ви пука много за тази среща както закъснението.
4. Забравете портфейла си. Мъж или жена: “Забравих си портфейла” е най – евтиния начин да се обявите за евтин и стиснат.
5. Ползвайте си мобилния телефон.

Докато тече срещата ви отговаряйте на всяко обаждане, колкото по – дълъг е разговора, толкова по – добре. Мобилните телефони са най – доброто извинение, което по груб начин показва неуважение към срещата ви и другия човек.
6. Хвалете се.
Говорете колко струва колата, обувките и бижутата ви. Кажете колко важни са парите за вас и колко мъже искат да са с вас. И така ще видите как ще протече срещата ви след това... ако Той е още на масата.
7. Жалвайте се. Вайкайте се. Оплаквайте се.
Кажете му как никой не иска да ви изслуша и вие търсите човекът, който ще го направи. Разкажете му за здравословните си проблеми или още по – добре – за диетата ви. Тогава наблегнете на това, че и днес е гаден ден за вас, в някаква депресия сте и няма изваждане от нея. И гледайте само как Той ще си намери бързо извинение, че трябва да тръгва. Никой не иска да е кошче за душевни отпадъци и още по – малко на депресирана жена.
8. Бъдете груба.
Бъдете груба с всички около вас и с човека, с който имате среща. Оплаквайте се от лошото обслужване в ресторанта, от лошият му избор на вратовръзка или обувки, от времето и т.н.
9. Старайте се да сте сексуално нагла.
Говорете му как бихте искали да го видите гол. Приближете се до него и го докоснете по коляното или целунете шията му. Облечете се с къси дрехи, по възможност да приличате на жрица на улицата, и му говорете мръсни неща и то високо, та да чуят и останалите около вас. Човека ще си умре от срам и срещата ви ще приключи мноооооого бързо.
10. Говорете просташки, расистки или разказвайте истории за бедняци.
Знаете, че сте забавна, специална особено след няколко чашки. Ако това е среща на кафе, тогава спрете някъде преди нея за една, две бързи силно спиртни напитки.
 
10 трика да го откажеш от брак 1. Качваш 20 килограма, за да му покажеш колко секси ще изглеждаш като...
20 – те „защо” на нещата, които правят мъжете и са загадка за жените 1. Защо трябва да са по-по-най във всичко? 2. Защо мразят да ходят на...
Какво кара мъжете да се влюбят Какво кара един мъж да се влюби? След като изключим неоспоримите...

Реклама