10. Раменете ти определено изглеждат по – големи

Мъжете са направо параноици що се отнася до това, как изглеждат телата им за жените.
Затова с такъв комплимент ще са ваши.

9. Ха – ха – ха

За мъжете е важно да разсмиват хората. Те искат да са забавни и център на внимание. Считат чувството си за хумор за едно от най – ценните си качества. Ако оценявате шегите им и се смеете на тях, значи сте ги спечелили за начало.

8. "Уааау"

Няма значение кога ще възкликнете "Уааау", важното е да го кажете, така ще “погъделичкате” его му в много положителна посока.

7. Ти си супер

Мъжете го чуват постоянно – от приятелите си на бира, от колегите си в работата и т.н. Но ако се изрече от жена . . . звучи за тях доста секси и се чувстват оценени като мъже.

6. "Децата те обожават"

Когато го каже жена на мъж, това за него е равнозначно на това, че е герой, защото децата са доста трудна част за спечелване.

5. "Какво мислиш?"

Когато зададете този въпрос на мъж, го карате да се чувства важен и така показвате, че цените мнението му, което пък от своя страна е точка за вас.

4. "Хубави крака"
По – принцип краката са най – грубата част от тялото на мъжа, затова когато им направите комплимент, че имат хубави крака те го приемат като двоен – голям комплимент – харесваш неговата генетика и оценяваш грижите, които е положил за тялото си.

3. "Не знаех тази част от мен"
61% от мъжете смятат, че техните партньорки нямат достатъчно любовни приключения. Като им кажете "Не знаех тази част от мен" ги карате да се чувстват като богове, за които всичко е възможно.

2. "Впечатляващо"
Мъжете обичат изящността, галантността и елегантността. Те обичат да потвърждават тяхната сила, мощ и мъжественост. Затова обичат да държат нещата под контрол, да поправят мивката без да викат водопроводчик – да са семейният защитник.

1. "Искам те"
Всичко, което иска да чуе един мъж от една жена. Това за тях е повече от комплимент.

 
Върнете усмивката на лицето му За да върнете усмивката му не е нужно специална церемония за целта,...
Закъснение на месечния цикъл – бременност или не? Дори и в случаите на редовен менструален цикъл е възможно той да ...
4 прости правила, даващи ти емоционална енергия 1. Кажете „ не”, когато някой ви помоли да направите нещо, което вие не...

Реклама