Близо 50% от браковете завършват с развод, не позволявайте да сте финансово уязвима или по – лошо – зависима. Осигурете си комфорт.

Погрижете се за кредитните си карти

Ако всяка банкова сметка или кредитна карта е на името на вашия съпруг, вие ще сте финансово никоя без него. Преди да направите каквото и да е отворете си банкова сметка и си вземете кредитна карта на ваше име.

Прочетете крайните малки надписи

Проверете всички такси по изплащането на кредита, които сте задължени да върнете, с какво се съгласявате като подписвате документа ВНИМАТЕЛНО. Вземете годишния отчет по кредита, за да няма изненади в семейната ви дебитна ситуация.

Дефинирайте какво е твое, мое и наше

Предбрачно споразумение може да защити вашите нарастващи активи след брака.

Не правете плащането на сметките ваше задължение

Понякога когато една жена не работи се чувства не удобно да участва във финансовите решения. За ваша защита, бъдете в течение на това как парите идват във вашия дом и къде отиват след това.

Ползвайте услугите на финансов консултант

Ходете на важни за финансовото ви състояние срещи с финансов консултант, адвокат или счетоводител. Те ще са вашата сигурност при вземането на решението ви.

Правете планове за бъдещето

Уверете се, че всеки от вас има застраховка живот или ще има и си имайте доверие помежду си.

Поддържайте професионалните си качества

Така и да решите да си останете в къщи за известно време, след това няма да имате проблем да си намерите работа и да имате собствено финансово състояние и ниво във семейното огнище.

 
Как да го накарате да ви иска по - силно Някога чудели ли сте се как да накарате един мъж да ви преследва или да...
Защо мъжете не ми звънят Срещнали сте подходящото момче, смели сте се заедно, забавлявали сте...
3 неща, които никога не трябва да правите пред мъжа Има някои неща, които трябва да си останат тайна за мъжете и да са...

Реклама