1. Кажете „ не”, когато някой ви помоли да направите нещо, което вие не искате. Бъдете такава, каквато искате да бъдете, правете това, което искате да правите и ще сте доволни от себе си. Когато живеете своя живот за другите, вие го пропускате, а той е само един.

2. Сприятелете се с позитивно настроени и весели хора. Заобиколете се с такива хора, които да внасят радост и надежда в живота ви, и в лоши за вас моменти да ви окуражават.

3. Винаги включвайте нещо голямо и ново в графика си. Планирай следващата си почивка или започни да пишеш черно на бяло мислите си, или пък си намери ново хоби. Това ще ви даде сериозна причина да станете сутрин от леглото и със сигурност ще повиши желанието ви да поемете към работното място, за да постигнете целите си.

4. Никога не живейте в миналото. Спрете да мислите за това, какво би станало ако не сте се разделили с приятелят си – вече бивш. Какви решения е трябвало да вземете и т. н. Фокусирайте се тук и сега, и в това какво трябва, за да продължите напред. Променете нещата около вас. Сменете работата си, намерете си гадже, излизайте повече с приятелите си, правете неща, които не сте правили никога, а ви се е искало. Само, за Бога, спрете да унивайте. Не живейте в миналото, така изпускате настоящето.

 
20 неща, които обичате в любимият си Тази статия е извадка от направено запитване измежду 120 момичета от...
Яйчник Чифтен орган. Разполага се странично в таза, в специална вдлъбнатина,...
Досието "бивши", защо трябва да е табу в една връзка?! Казвате й/ му "Още я/ го обичам" Когато говорите за бившото си...

Реклама