1. Качваш 20 килограма, за да му покажеш колко секси ще изглеждаш като бременна.

2. Променяш мелодията на телефона му с бебешки плач.

3. Психолозите казват, че мъжете несъзнателно търсят подобие на майка си в своята половинка, тогава почни да се обличаш като нея или като нея само че преди 20 години.

4. Злепостави го пред роднините му.

5. В златарския магазин пробваш всеки възможен годежен пръстен, та и не само годежен, докато той вече не моли за милост.

6. Абонираш се за списание Сватба, Моето бебе и аз, Журнал и т. н.

7. Не спирай да му обясняваш какъв страхотен кум ще стане най – добрият му приятел понеже е страхотен мъж.

8. Купуваш голям – дрънчащ будилник и го поставяш до леглото на гаджето ти, като му казваш че без него не можеш да се събудиш и, че има сантиментална стойност за теб.

9. Обясняваш на гаджето си, че ако бяхте сгодени, сигурно вашите щяха да ви купят онзи страхотен плазмен телевизор с еднометров екран.

10.Изпадаш в размисли за живота и естествено ги изричаш на глас пред гаджето, че с течение на времето ще пусне коремче, задникът ще му се отпусне и никога ама никога няма да се запознае с Памела Андерсън.

 
Любов по рецепта? Изследователи установиха, че хормонът допамин сближава хората, а...
Как да оправите брака си, когато доверието го няма Няма начин да имате щастлив и дълготраен брак, ако няма доверие по...
10 причини поради, които жените се влюбват в грешният мъж Винаги казват правилните неща в точното време. Трудно е да се мисли,...

Реклама