Мъжете все още са объркани дали те са задължени да плащат сметките. Някои мъже плащат за всичко, някои мислят, че жената трябва да раздели сметката с тях, а пък някои изобщо не плащат и стотинка за нищо. Както и да гледаме на нещата стигаме до един извод: живеем в материален свят. Ето една случка на един мъж, споделил с нас за този материален свят.

Залезът

„Излязох на среща с една жена, която ме покани на вечеря. Наслаждавах се на храната и на вечерта, докато келнерът не донесе сметката. Келнерът беше сметнал отделно моята и нейната сметка, така че не се предполагаше че трябва да платя цялата сметка аз.

Това беше решаващ момент: кой ще направи първата стъпка да се протегне за сметката. Това беше перфектна възможност за мен да видя дали си заслужава да изляза пак с тази жена. Аз нежно плъзнах сметката от нейната страна на масата и казах: „Благодаря за вечерята!”.
Исках само да бъда забавен, като щях да платя ... особено ако искаш да спиш с тази жена същата вечер, трябва да го направиш (това може да прозвучи грубо, но повечето мъже са първосигнални).

Първите й думи бяха: „ Трябва да се шегуваш, нали?”. И реакцията й не ме изненада изобщо. Очаквах да го каже защото е добре поддържана жена, свикнала на удобства и всеки друг да плаща освен тя самата.

Между другото аз се шегувах за сметката, аз щях да я платя цялата. Преди да кажа нещо друго, сметнах шансовете си да преспя с нея тази вечер: 4 срещи и никакво развитие в интимна посока или в някаква друга каквато и да е ... добре, Александър позволи й да плати сметката.”

Моята реакция

„ Извинете, какво казахте току – що? Аз отговорих. Ти ме покани на вечеря и очакваш аз да платя за нея? Аз, не мисля така.”. Тя ми каза, че никога не е плащала за каквото и да е било в живота си и, че не мисли сега да го направи. Също така спомена, че е доста привлекателна жена и ако не я желая, тя може лесно да ме замени с някой друг.

Вярвате ли на тази жена?! За коя се смяташе?! В същност може ли да вярва в това, че може да получи всичко само заради красотата си?! „ Извинявай Принцесо, но аз не съм някой глупак, който е твой почитател безнадежден.”. станах от масата и напуснах ресторанта, оставяйки я там сама стъписана с неплатената сметка.”

Правилата:

Сериозните връзки

Независимо дали сте двойка, или срещащи се все още или просто приятели – който е поканил другия на вечеря или на обяд той би трябвало да плати сметката – независимо от полът.
Ако сте само приятели и никой не е поканил другия, просто сте излезли да хапнете или да пийнете нещо, тогава би трябвало да си разделите сметката.
ако жената предложи да плати сметката, не се противете. Живеем в 21 век и сте чували за думичката еманципация, нали?

Интимна връзка

Тук има само едно правило: ако очаквате да вкарате някой в леглото си без да се задълбочават отношенията ви - платете сметката.

 
Кървене при ранна бременност Кои са причините за това? При наличие на остъро или подостъро...
Флиртуването с мъж – важни трикове Кое е основното при флиртуването с мъж?  Езикът на тялото е...
Шестте най – големи грешки на жените в срещите Ходят на твърде много непродуктивни срещи Отделят от времето и...

Реклама