Мъжете все още са объркани дали те са задължени да плащат сметките. Някои мъже плащат за всичко, някои мислят, че жената трябва да раздели сметката с тях, а пък някои изобщо не плащат и стотинка за нищо. Както и да гледаме на нещата стигаме до един извод: живеем в материален свят. Ето една случка на един мъж, споделил с нас за този материален свят.

Залезът

„Излязох на среща с една жена, която ме покани на вечеря. Наслаждавах се на храната и на вечерта, докато келнерът не донесе сметката. Келнерът беше сметнал отделно моята и нейната сметка, така че не се предполагаше че трябва да платя цялата сметка аз.

Това беше решаващ момент: кой ще направи първата стъпка да се протегне за сметката. Това беше перфектна възможност за мен да видя дали си заслужава да изляза пак с тази жена. Аз нежно плъзнах сметката от нейната страна на масата и казах: „Благодаря за вечерята!”.
Исках само да бъда забавен, като щях да платя ... особено ако искаш да спиш с тази жена същата вечер, трябва да го направиш (това може да прозвучи грубо, но повечето мъже са първосигнални).

Първите й думи бяха: „ Трябва да се шегуваш, нали?”. И реакцията й не ме изненада изобщо. Очаквах да го каже защото е добре поддържана жена, свикнала на удобства и всеки друг да плаща освен тя самата.

Между другото аз се шегувах за сметката, аз щях да я платя цялата. Преди да кажа нещо друго, сметнах шансовете си да преспя с нея тази вечер: 4 срещи и никакво развитие в интимна посока или в някаква друга каквато и да е ... добре, Александър позволи й да плати сметката.”

Моята реакция

„ Извинете, какво казахте току – що? Аз отговорих. Ти ме покани на вечеря и очакваш аз да платя за нея? Аз, не мисля така.”. Тя ми каза, че никога не е плащала за каквото и да е било в живота си и, че не мисли сега да го направи. Също така спомена, че е доста привлекателна жена и ако не я желая, тя може лесно да ме замени с някой друг.

Вярвате ли на тази жена?! За коя се смяташе?! В същност може ли да вярва в това, че може да получи всичко само заради красотата си?! „ Извинявай Принцесо, но аз не съм някой глупак, който е твой почитател безнадежден.”. станах от масата и напуснах ресторанта, оставяйки я там сама стъписана с неплатената сметка.”

Правилата:

Сериозните връзки

Независимо дали сте двойка, или срещащи се все още или просто приятели – който е поканил другия на вечеря или на обяд той би трябвало да плати сметката – независимо от полът.
Ако сте само приятели и никой не е поканил другия, просто сте излезли да хапнете или да пийнете нещо, тогава би трябвало да си разделите сметката.
ако жената предложи да плати сметката, не се противете. Живеем в 21 век и сте чували за думичката еманципация, нали?

Интимна връзка

Тук има само едно правило: ако очаквате да вкарате някой в леглото си без да се задълбочават отношенията ви - платете сметката.

 
Странни симптоми на бременността Бременността е странно нещо, което трябва да се преживее. Въпреки че...
10 трика да го откажеш от брак 1. Качваш 20 килограма, за да му покажеш колко секси ще изглеждаш като...
Тест показва шансовете за забременяване Учени от университета в Кардиф са разработили тест, който ...

Реклама