Съвети за жени...

Риба
Забранено

* Сурова или недостатъчно топлинно преработена риба, черупчести (като стриди и миди);
* Риба с високи нива на живак, включително акула, риба меч, кралска скумрия и златна или бяла риба;
* Пушена или маринована риба, която е не пастьоризирана, освен ако не е сготвена на пара;
* Повече от 6 унции (1 порция) в седмицата на консерви с бял тон.

Позволено
* Гответе рибата до 145 ° по Фаренхайт или до непрозрачно в центъра й;
* Яжте до 12 унции (две порции) на седмица ниско живачна риба, като сьомга и пъстърва.

Продължава...
 
Менопаузата и безсънието

Менопаузата и трудностите със съня често вървят ръка за ръка. По време на менопаузата, колебанията в хормоните на жената могат да доведат до горещи вълни, които са изключително неприятни.  
Проблемите със съня, свързани с менопаузата често започват още преди тя да е настъпила. По време на настъпването на менопаузата, когато прогестерона и естрогена започват да намаляват, много жени започват да не се наспиват. Д – р Барбара Филипс (медицински директор в центъра за разстройства на съня в Университета в Кентъки)  посочва, че между 12 и 40 процента от жените изпитват проблеми със съня по време на преходът към менопаузата. Според д – р Филипс встъпването в менопаузата трае средно от 4 години, въпреки че тя може да бъде много по-кратка или по-дълга при някои жени.

По време на менопаузата проблемите със съня, стават още по чести, тъй като производството на прогестерон и естроген се преустановява. Според Националната Американска фондация на съня, около 61 процента от жените в менопауза страдат от безсъние.

Продължава...
 
Абдоминопластика

Абдоминопластиката премахва излишните мазнини и кожа. Този вид пластична хирургия също възстановява отслабени или разделени мускули, за да се създаде по-гладка и стегната кожа на корема. Ползва се много тази процедура от филмовите звезди, модели и хора на шоу бизнеса.

Като цяло предназначението на абдоминопластиката се прилага възстановяване на отпуснат корем. Това може да бъде причинено от излишното натрупване на мастна тъкан, което води до отпускане на корема. Абдоминопластиката се извършва и в такива случаи като:

Продължава...
 


Страница 1 от 46
Мръсни трикове и номера при развод Играе ли съпругът ви нечестно? Ето ви пет от най – честите номера,...
Топ 4 на причинните поради, които се карат семейните двойки Не е лесно да делиш един покрив с някого от другият пол. Винаги има...
Десет неща, които се отдават само на мъжете Електронното издание на списанието Аskmen, направи класация на десетте...

Реклама