Oригинални чанти на Louis Vuitton

Има много реплики, които изглеждат много сходни с чантите Louis Vuitton, така че е важно да се научите как да разпознавате фалшификата, за да не загубите доста пари. Много от репликите са доста сполучливи и е трудно да бъдат определени като такива, затова се обръща внимание на отделните детайли когато се определя дали една чанта е автентична.

Откриването на фалшивата чанта Louis Vuitton
Дизайнерските неща сега са по – популярни от всякога затова и фалшификатите им растат с голяма сила. И това е причината да бъде много трудно да се разпознае една чанта дали е автентична или не, но има няколко начина за определяне на разликата: 

Оригинални чанти Louis Vuitton чанта е със следните характеристики:

* Louis Vuitton чантите са скъпи. Те са изработени от скъпи материали като висококачествена кожа от питон, крокодил, агнешка и камилска кожа.

* Фалшификати са направени от винил и на допир са груби и твърди. Една истинска Louis Vuitton е гладка и мека.

* Вършената страна на чантите Louis Vuitton е изработена от т.нар. Vachetta кожа, която е водонепромокаема. А  фалшификатите се правят от лека материя, която пропуска вода и лесно се къса.

* Монограмата на марката е в съответствие с парчетата върху чанта. Тя няма да бъде изкривена или отрязана. Тя е една  съща на всеки стил чанта. Кожата, от която е ушита е едно цяло парче, което продължава от предната до задната част на чантата, никога няма да видите оригинална чанта Louis Vuitton  с шев в средата.

* Етикетите никога не са прикрепени към чантата Louis Vuitton. Те са просто поставени в чантата или в торбата, в която са ви я опаковали. И никога не са прикачени с шев, игла или пластмасови качки към чантата.

* Металните плочки използвани върху опаковката също са показател. Фалшивите чанти често са боядисани в златно, а автентичните освен в златно покритие и могат да имат плочки изработени  от месинг с отпечатано лого на марката LV.

* Всички чанти се продават в мека торбичка с телесен цвят с логото на марката. А фалшификатите в обикновена без лого или в найлонов плик.

* Много фалшификати се продават с допълнителни аксесоари. Автентичните чанти Louis Vuitton не.

* Разгледайте внимателно изработката. Всички Louis Vuitton чанти са с прецизни шевове, еднакви по здравина. Няма да видите никъде хлабав шев. 

* Проверете буквите на чантата си. Където и да видите написано Louis Vuitton проверете буквата „О” тя трябва да е кръгла, а не с овална форма. Много фалшиви версии ще използват овална форма.

* Внимавайте за сертификатите за автентичност. Автентичната карта доказва оригиналността на произхода на чантата. Ако няма такава няма и автентичност. Чантите Louis Vuitton  не идват със сертификат за автентичност, а в тях има прикрепена кара с името на стила на чантата и бар код, но никога сертификат. Много фалшиви чанти идват със сертификат, което води потребителите да вярват, че те са истински.

 
Маски против пърхот Маска против пърхот Хума, вода и един жълтък.   Маска срещу суха...
Съвети за красиви нокти 1. Хранете се правилно и здравословно. Не се лишавайте от храна, защото...
Временни татуировки Виждали сме Мадона с такива татуировки и други известни личности.  Да...

Реклама