Oригинални чанти на Louis Vuitton

Има много реплики, които изглеждат много сходни с чантите Louis Vuitton, така че е важно да се научите как да разпознавате фалшификата, за да не загубите доста пари. Много от репликите са доста сполучливи и е трудно да бъдат определени като такива, затова се обръща внимание на отделните детайли когато се определя дали една чанта е автентична.

Откриването на фалшивата чанта Louis Vuitton
Дизайнерските неща сега са по – популярни от всякога затова и фалшификатите им растат с голяма сила. И това е причината да бъде много трудно да се разпознае една чанта дали е автентична или не, но има няколко начина за определяне на разликата: 

Оригинални чанти Louis Vuitton чанта е със следните характеристики:

* Louis Vuitton чантите са скъпи. Те са изработени от скъпи материали като висококачествена кожа от питон, крокодил, агнешка и камилска кожа.

* Фалшификати са направени от винил и на допир са груби и твърди. Една истинска Louis Vuitton е гладка и мека.

* Вършената страна на чантите Louis Vuitton е изработена от т.нар. Vachetta кожа, която е водонепромокаема. А  фалшификатите се правят от лека материя, която пропуска вода и лесно се къса.

* Монограмата на марката е в съответствие с парчетата върху чанта. Тя няма да бъде изкривена или отрязана. Тя е една  съща на всеки стил чанта. Кожата, от която е ушита е едно цяло парче, което продължава от предната до задната част на чантата, никога няма да видите оригинална чанта Louis Vuitton  с шев в средата.

* Етикетите никога не са прикрепени към чантата Louis Vuitton. Те са просто поставени в чантата или в торбата, в която са ви я опаковали. И никога не са прикачени с шев, игла или пластмасови качки към чантата.

* Металните плочки използвани върху опаковката също са показател. Фалшивите чанти често са боядисани в златно, а автентичните освен в златно покритие и могат да имат плочки изработени  от месинг с отпечатано лого на марката LV.

* Всички чанти се продават в мека торбичка с телесен цвят с логото на марката. А фалшификатите в обикновена без лого или в найлонов плик.

* Много фалшификати се продават с допълнителни аксесоари. Автентичните чанти Louis Vuitton не.

* Разгледайте внимателно изработката. Всички Louis Vuitton чанти са с прецизни шевове, еднакви по здравина. Няма да видите никъде хлабав шев. 

* Проверете буквите на чантата си. Където и да видите написано Louis Vuitton проверете буквата „О” тя трябва да е кръгла, а не с овална форма. Много фалшиви версии ще използват овална форма.

* Внимавайте за сертификатите за автентичност. Автентичната карта доказва оригиналността на произхода на чантата. Ако няма такава няма и автентичност. Чантите Louis Vuitton  не идват със сертификат за автентичност, а в тях има прикрепена кара с името на стила на чантата и бар код, но никога сертификат. Много фалшиви чанти идват със сертификат, което води потребителите да вярват, че те са истински.

 
Френски маникюр Модните експерти имат различни виждания за френски маникюр. Някои...
Как да отслабнем в лицето При някои жени и най-малкото качване на килограмите веднага се ...
Домашни рецепти за разкрасяване – част 4 Маска против косопад Малко е сложна за изпълнение, но усилието си...

Реклама