Никоя жена не може без дамска чанта. Затова има толкова видове чанти, колкото и тоалети. Не само дрехата, но и чанта може да подчертае или прикрие тази част от тялото на жената, която е необходима. Затова си има неписани правила при избора на чанта според структурата и особеностите на тялото.

Изборът на чанта според фигурата

Ето ги и тях:

  • Ако имате широки рамене, подходяща за вас е чанта с дълги дръжки. Тя ще издължи обема в горната част на тялото ви надолу. Затова по тази логика чантите с къси дръжки не са подходящи за този тип рамене (или голям бюст), защото те ще разширят обема още повече.

  • Ако имате широк ханш, носете чанти със средна дължина на дръжката – нито много къси, нито много дълги. Или с други дими казано, избягвайте чанти, които ви стигат до проблемните места като ханш или талия. Защото така те ви разширяват визуално още повече. Най – подходящ избор за чантите, които се носят в ръка.

  • Пощальонските чанти са подходящи за елегантните тела, защото те подчертават точно това.

  • Ако говорим за ниски жени, значи говорим и за чанти с класически размер и форма, или нещо средно със дълги дръжки, които да ги издължат на ръст.

И като заключение може да се каже, че вида дамска чанта зависи изцяло от ръста и телосложението на жената.

 
Избелващи маски за лице Маска от ягоди Взимате няколко ягоди и ги смачквате до ...
Фотоепилацията – нов метод за борбата с нежеланото окосмение Фотоепилацията е най – съвременният и ефективен метод за трайно...
Красиви и млади и над 50 години. Разкрасителни процедури Младостта не е нещо, което остава завинаги. Да, това е една неизбежна...

Реклама