Червено червило

Червените устни са класика, която правят лицето да изглежда много елегантно. Гримьорът Troy Surratt, който е работил със знаменитости като Марта Стюарт и Анджелика Хюстън, казва, че червено червило е „малката черна рокля в чантата с грима”. Ето 9 съвета за него:

1. Съобразете и червеното червило с цвета на кожата ви. Според Surratt, истинските червени тонове стоят най – добре на бледо лице, докато маслинената кожа призовава кафяво – червеният тон или махагоновият нюанс. Също така, ако зъбите ви са жълти, червеното червило със сини оттенъци ще ги направи да изглеждат по – бели.

2. Тествайте върху устните си. Повечето жени се тестват червилото върху дланта си. Но тя е с различен нюанс от този на устните и затова след това има разминавания.

3. Доверете се на инстинктите си. Ако не сте сигурни от къде да започнете, когато избирате червено червило доверете се на цветът, който ви е привлякъл вниманието първо. Surratt вярва, че жените са привлечени от цветовете, които най – биха им отивали.

4. Другият ви грим да бъде лек и фин. Докато опушените очи и пурпурните устни изглеждат страхотно за вечерен грим, те не са подходящи за през деня. Ако през деня искате да си сложите червено червило е хубаво очите ви да се подчертани само от спирала.

5. Дайте си време да свикнете с него. Ако червеното червило е огромно отклонение от нормалният ви външен вид, то евентуално няма да се харесате като се видите. Но, това не значи, че не ви отива, затова си дайте време, за да свикнат очите ви с него.

6. По – леко с нанасянето му. Ако сте новатор Surratt препоръчва да ползвате по – фин гланц, който да го нанасяте на петна върху устните си.

7. Определете нивото блясък на червеното червило. Гланцово или матирано? Експериментирайте, за да намерите най – подходящия за вас.

8. Използвайте неутрален молив за очертание на устните. Surratt казва, че той ви дава свободата да запълните тънки устни хубаво. Изберете цвят, който съответства на естествения цвят на устните ви.

9. Прилагайте червилото правилно. Surratt съветва този метод: очертайте устните си с червилото и след това запълнете. Нанесете червилото директно (ако е сухо) или с помощта на четка ако е течно. Подсушете веднъж със салфетка и нанесете съвсем малко прах от пудра за лице. След това нанесете още един пласт червило и сте готови.

 
Трикове при гримирането на очите Има трикове как да гримирате очите си ако носите очила или точният...
Как да изглеждаме добре и след 40. Козметика и разкрасителни процедури Красива жена, която минава 40 години? Можете ли да мислите за такъв...
Грим за брюнетките и блондинките Брюнетките За брюнетки е известно, че са секси, екзотични, прекрасни...

Реклама