СПА тайни

Благодарение на нашето забързано ежедневие, ние по принцип едва ли имаме време да дишаме, да не говорим за лечение, като ароматерапия или спа процедури. Но ние знаем какво е добро за нас! Просто един ден глезене може да ви подмлади и да ви отърве от стресът и умората, които са се натрупали с времето. Ако желаете да поддържате вашия естествен вид и да остане красива за дълго време след това има различни природни билки и съставки, за които трябва да се помисли. Различни агенти като вода, глина и минерали играят забележителна роля в този процес, тъй като те нямат дългосрочни странични ефекти. И така, какво означава думата "спа"? Релаксация на тялото с мощната сила на водата и терапевтичните масажите, в съчетание с ароматерапията.

СПА за лице

* Самостоятелни грижи: Това включва умствено, духовно и физическо здраве. Започнете с масажиране на раменете и шията със смес от етерични масла. След това нанесете и на лицето с леки и кръгообразни движения и втривайте маслата в кожата. Това са прости съвети, които е хубаво да направите рутина във вашето ежедневие.
* За къпане: Масажирайте кожата си енергично преди душ, тъй като това стимулира лимфната циркулация. По врем на душ обърнете внимание на петите си и ползвайте пемза, за да отстраните умрелите клетки. След баня ги намажете с капка етерично масло, като розмарин или лавандула.
* Лицето: Използвайте лосиони за почистване на лице, базирани на вашия тип кожа, като избягвайте всичко, което запушва порите на кожата. Домашно приготвени маски с помощта на равни части от яйчен белтък и мед стягат порите на кожата.

СПА за ръце

* Прилагайте на смес от зехтин, сок от краставица и глицерин на ръцете, за да подхраните кожата. А втриването на всякакъв вид масло и лимонов сок, ще придаде на ръцете ви мек и приятен вид.
* Паста от домати, глицерин и лимон можете да масажирате върху лицето и ръцете за ги освежите.

СПА за тяло

* Лечение с морски водорасли. Те стимулират храносмилането и подобряват здравето на кожата. Водораслите се прилагат върху цялото тяло и то се увива с фолио. Те са богати витамини и аминокиселини, които могат да бъдат абсорбирани през кожата. Те помагат за детоксикацията, като стимулират организма да освободи токсините чрез потта.
* Лечение с билки. Напоена кърпа с масло от билки се поставя върху тялото. Твърди се, че това лечение помага за елиминирането на мастните клетки от лимфната система. След тази процедура, вие със сигурност ще забележите кожата си да е по – гладка.

* Калните бани. Те увеличават кръвообращението и премахват токсините от кожата. Това помага за регенерирането на кожните клетки и забавят стареенето. Калта се прилага по цялото тяло и се оставя да се абсорбира от кожата. После се отстранява с помощта на горещи кърпи.

СПА лечението на тялото е едно прекрасно преживяване, не само ви кара да изглеждате божествено, но също така осигурява различни ползи за здравето. Този вид лечение е известно за облекчаване на напрежението, стимулиране настроението и успокояване на сетивата.

 
Spa Маникюр. Научи се да си направиш супер маникюр Можеш да си направиш хубав маникюр и сама, без да молиш отново и отново...
Удобни и стилни високи лачени обувки Всяка жена трябва да има в гардероба си поне един чифт високи лачени...
Антицелулитен масаж Антицелулитен масаж - този вид масаж има за цел да премахва...

Реклама