Козметични инструменти

Представете си един свят без козметични инструменти. Страшно, нали? Вероятно бихте могли да оцелеете, използвайки пръстите си вместо четка за сенки, затоплени лъжици вместо ролки и т.н. Та, както казах, вероятно бихте могли да оцелеете. Но, защо да се мъчите като козметичната индустрията ви го предоставя. Козметичните инструменти включват почти всичко, за което можете да се сетите.

Миглоизвивачка
Жените я наричат "най – перфектно проектирания инструмент за извиване на мигли", тъй като базата е създадена по извивката на горния клепач – не го наранява и извива безболезнено миглите. А крайният резултат е един неустоим поглед.

Руж четка
Синтетичната руж четка улавя и разпределя равномерно ружа, така, че да стои естествено върху лицето ви и да подчертава скулите.

Четка коректор
Тази четка се използва за прилагане на коректор, който да заличи всичко – от черните кръгове по очите, до всякакви петънца по кожата. За да имате безупречна кожа.

Четка за поставяне на брокат върху очната линия
Тя е с много тънък връх поради функцията си. Когато искате да внесете бляскав вид на очната си линия и на погледа си прецизно, тя е точно за целта.

Четка за фон дю тен
Тя помага в равномерното нанасяне на фон дю тена. Помага в това да не прекалявате с нанасянето му както количество и така се избягват концентрираните петна, които остават след това.

Гъби за грим
Те са съвършени и за пудрите и течния фон дьо тен, защото са с гладка повърхност и попиват добре от материала и съответно го апликират правилно. Евтини са и издържат достатъчно дълго.

Четка за сенки от естествен косъм
Неизбежен инструмент към всеки дамски несесер. Вдига идеалното количество пигмент и не оставя ивици по клепача.

Пинсета
Единственият инструмент за почистване на веждите и ненужни окосмявания по лицето. Няма как да бъде заменим с друг. Една себеуважаваща се жена трябва поне две пинсети да има в несесера си.

Четка за мигли
Тя ви помага да разделите слепените мигли от спиралата, от една страна и от друга да загладите веждите си.

 
Митове и истини за марковите дрехи Всеки от нас в един или друг момент е желал да си закупи маркови дрехи...
Полезни съвети за здрава и сияйна коса Машите Не се препоръчва да се използва електрическа маша за навиване....
Кола маска – класика или “old school”? Колата маска е може би най-разпространения, достъпен и познат метод за...

Реклама