Красиви и млади и над 50 години. Разкрасителни процедури

Младостта не е нещо, което остава завинаги. Да, това е една неизбежна истина. Всеки ще се срещне със старостта в определен период от живота си. Никой не може да го спре. Но можете да се насладите на младостта на кожата, даже и когато сте минали 50 – те. Здрава кожа, гъста коса, те са мечтата на много застаряващи жени.

По – долу са показани няколко съвета за това как да подобрите всичко това, въпреки годините:

* Сок от моркови
Започнете с грижата за кожата. Това е възрастта, в която кожата намалява силно еластичността си, повърхността се набраздява и могат да се появят петна, освен бръчки. Сокът от моркови действа срещу всичко това. Разбира се, това трябва да го правите още от по млада възраст, за да има видим и трен ефект. Морковът ще пази кожата ви стегната. Хубаво е да включите и морковът в менюто си освен върху кожата.

* Ароматерапия
Сложете малко ароматно масло във ваната си. Редовно го правете. Това ще подсили регенериращите свойства на кожата ви.

* Мляко за тялото
С помощта на млякото, под формата на лосион или мляко на прах, можете да се потопите в красотата на жените в застаряваща възраст. Мазането на тялото всяка вечер преди лягане е страхотен начин за поддържане на красива и стегната кожа и забавяне процеса на отпускане, колкото е възможно повече.

* Ексфолиране
Премахването на мъртвите клетки на кожата на лицето ви, ще я направи да изглежда по – свежа. Всяка седмица използвайте ексфолираща маска, за да премахнете мъртвите клетки на кожата.

* Овлажнител за кожа
Изберете овлажнител, който има съставка "анти ейдж". Такъв продукт ще хидратира кожата ви и ще й придаде младежки блясък. Масло с витамин Е, бадемово масло, рициново масло и т.н. също са полезни за застаряващата кожа.

* Гримът
Жени, които са във възрастовата група над 50 години не трябва да се гримират с тежък грим. Не използвайте пудри, те изсушават кожата ви още повече. Винаги използвайте слънцезащитен фактор SPF 15 или по – голям, за да се предотврати слънчево изгаряне и подчертаването бръчките.

* Добрата храна
Яжте много здравословни храни. Опитайте се да включите богати на калций храни, тъй като той е изчерпан в тази възраст. Също така яжте витамини, минерали и други важни вещества за организма. Пийте поне 8 – 9 чаши вода. Спете по 7 – 8 часа на денонощие.

* Контрол на теглото
Това е основното нещо, което поддържа кожата ви свежа. Правете подходящи физически упражнения.

* Грижа за косата
Тук косите са доста сиви. Можете да ги боядисате в цвят близък до естественият ви. Дължината на косата не трябва да е много голяма. За да се предотврати косопада и пърхотът, редовно я мийте с шампоан за целта.

 
Ароматът на цвета Цветовете, които избираш съответстват на типа аромати, които...
В битка с тъмните кръгове около очите Кожата около очите е много по – нежна и деликатна и има по – малко...
Грижа за кожата - препоръки за здрава кожа Здравата кожа е от особено значение за красивия външен вид. Следват...

Реклама