Използвайте дифузер за къдрици

Дифузерът на сешоарът е идеален за целта – хубави големи къдрици. Защото той движи равномерно потока на въздуха и предотвратява силното издухване на косата. Къдравата коса изглежда най – добре, когато се суши с дифузер, защото обикновеното сушене разпръсква и изправя къдриците, освен това вреди на косъма и той с времето цъфти и се накъсва. Дифузерът ги държи на едно място и ги оформя равномерно.

Какво ви е нужно
* Гребен с широки зъби
* Фиксиращ продукт за къдрици
* Анти накъсващ крем
* Сешоар с дифузер

1. Измийте косата си и я подсушете както обикновено. След това я срешете с гребен, за да разрешите къдриците – всяка да е отделно от друга и не заплетена.

2. Намажете с фиксатора за къдрици косата си за по – доброто им оформяне. Концентрирайте от средата на косъма към краищата. След това разтрийте, което е останало по ръцете ви върху горната част на косата (около корените). Използвайте гребена да разпределите равномерно продукта.

3. Задайте сешоара с дифузера на висока температура, но с ниска скорост.

4. Изсушете косата си чрез насочване на въздушния поток отгоре на долу към краищата.

5. Обърнете главата надолу и изсушете долният слой коса, за да придадете обем на косата.

6. Разтрийте между пръстите си крем против накъсване и преминете с пръстите си през долната част на косата, като се концентрирате върху краищата.

7. Направете си прическата как то обикновено.

Съвети и Предупреждения
Избягвайте да докосвате косата си през целия този процес. Докосването на вашите къдрици ще доведе до допълнително чупливост.

 
Още маски за лице Лосион от диня за суха кожа 1.  400мл. сок от диня 2.  1 с.л. мед 3.  1 ч.л. сол...
Как да изглеждаме добре и след 40. Козметика и разкрасителни процедури Красива жена, която минава 40 години? Можете ли да мислите за такъв...
Тъмни коси и бретони през лято 2009 Плътните бретони, които започват от тила, и медните цветове ще ...

Реклама