Използвайте дифузер за къдрици

Дифузерът на сешоарът е идеален за целта – хубави големи къдрици. Защото той движи равномерно потока на въздуха и предотвратява силното издухване на косата. Къдравата коса изглежда най – добре, когато се суши с дифузер, защото обикновеното сушене разпръсква и изправя къдриците, освен това вреди на косъма и той с времето цъфти и се накъсва. Дифузерът ги държи на едно място и ги оформя равномерно.

Какво ви е нужно
* Гребен с широки зъби
* Фиксиращ продукт за къдрици
* Анти накъсващ крем
* Сешоар с дифузер

1. Измийте косата си и я подсушете както обикновено. След това я срешете с гребен, за да разрешите къдриците – всяка да е отделно от друга и не заплетена.

2. Намажете с фиксатора за къдрици косата си за по – доброто им оформяне. Концентрирайте от средата на косъма към краищата. След това разтрийте, което е останало по ръцете ви върху горната част на косата (около корените). Използвайте гребена да разпределите равномерно продукта.

3. Задайте сешоара с дифузера на висока температура, но с ниска скорост.

4. Изсушете косата си чрез насочване на въздушния поток отгоре на долу към краищата.

5. Обърнете главата надолу и изсушете долният слой коса, за да придадете обем на косата.

6. Разтрийте между пръстите си крем против накъсване и преминете с пръстите си през долната част на косата, като се концентрирате върху краищата.

7. Направете си прическата как то обикновено.

Съвети и Предупреждения
Избягвайте да докосвате косата си през целия този процес. Докосването на вашите къдрици ще доведе до допълнително чупливост.

 
Анти – ейдж крем. Крем против стареене за чувствителна кожа Кожата е най – големият орган в тялото и тя постоянно е изложена на...
Как да запазя молива си за очи от размазване? Размазването на моливът за очи е неизбежно. Погледът е естествено...
Красотата на булките Приближава твоя ден, в който ти ще си царицата – твоята сватба. И на...

Реклама