Как се поддържа здрава кожа

Кожата ви е най – атрактивната част на вашето тяло. Вие искате да запазите кожата си здрава за по – дълго време? Прочетете тази статия, която ще ви научи как да го постигнете.

Инструкции:
1. Избягвайте пушенето. Пушенето има много негативни последици за здравето на тялото, включително сърдечно – съдови заболявания и рак на белия дроб са сред кардиналните. Но това, което повечето хора не знаят е, че никотинът в цигарения дим може да предизвика промяна в цвета на кожата и акне. За да се поддържа добро здраве на кожата трябва да се откажете от тютюнопушенето.

2. Витамини А и Е. С напредването на възрастта кожата започва да губи своята еластичност, защото кожните клетки – колаген намалява производството си и резултатът са бръчките и други изменения на кожата. Приема на витамин А и Е ще помогнат да се защитите срещу това влошаване. Витамини А или Е, заедно с няколко други природни минерали е доказано, че укрепват клетките на кожата, като по този начин ще подобряват цялостният вид на кожата ви.

3. Избягвайте използването на мазни кремове. Те запушват порите и да предизвикат образуването на акне. Акнето може да доведе до грозни белези, които да отнемат от цялостният външния вид на кожата.

Съвети и Предупреждения
Кожата ви разказва много за вас. Трябва да се грижите за нея много. Ако имате нужда от допълнителни съвети за поддържането на здрава кожа се обърнете към дерматолог, който ще ви даде професионални съвети.

 
Внимавайте как миете косата си Yolany García Как си миете косата е важно, защото така можете да имате...
10 любими аромата на звездите Тръпчив, ярък, сладникав и задушлив - Bvlgari Black е любимият аромат на...
Крем се справя с целулита за 9 минути Британски учени са разработили метод за спасение от целулита за 9...

Реклама