Всяка жена трябва да има в гардероба си поне един чифт високи лачени токчета.
Те не са просто обувки – те са класика.
Има ги в много различни височини и цветове, което ги прави сами по себе си изключително популярно допълнение към гардероба на всяка жена.
Високите лачени обувки винаги са перфектният завършек на една офис дама. А специалните височини и извивки могат да направят тази обувка чудесен избор и за специални случаи.

Ако една жена иска да изглежда шик в ежедневните си панталони може спокойно да си обуе едни страхотни високи лачени обувки и погледите на околните ще бъдат закрепени винаги върху нея.

Обикновено "комфорта" и "стилът" при обувките са самоизключващи се думи, но за жените това е точно обратното що се отнася до високият ток. Тъй както има толкова много варианти на високите лачени токчета е почти не възможно да се намери подходящият размер в предпочитаният стил.

Съвременните токчета са изградени не само с много въображение и стил, а и в добър функционален аспект. Много марки сега използват нови технологии, които осигуряват максимален комфорт.

При покупка на такъв чифт обувки помислете за:

* Размерът е най – важен. Не става въпрос само за дължината на стъпалото, но също така и за широчина на кракът ви. Трябва да има малко разстояние между палеца и върха на обувката, за да не си нараните краката. За ширината важи същото кракът ви трябва да се чувства свободно, за да ви бъдат удобни.

* Ако краката ви са широки ви трябват обувки с по свободна ширина.

* Острите високи лачени токчета по принцип не са много удобни. Те притискат пръстите и е въпрос на време да започнат да ви болят краката. Затова е важно такива обувки да избирате за много специални "неподвижни" случаи.

* Колко високо е твърде високо? Това е основна грижа, когато крайната цел е една обувка да ви бъде удобна. Високите токчета могат да бъдат стилни, но изберете нещо с по – малък ток (5 см. – 6см.), за да се чувствате силно, удобно и женствено.

 
Какви аксесоари да изберем - шапки, обувки, чанти, колан, гривни, гердани Аксесоарите са тези, които ще ви направят  прекрасни и сияещи в...
Вежди – гайтани Тази година дойде модата и сезона на гъстите вежди. Тези жени, които...
Какъв метод за обезкосмяване да изберем?.. Варианти има много .Кой ще изберете зависи преди всичко от това с колко...

Реклама