Намирането на хубави високи обувки за бала е почти толкова вълнуващо, колкото и намирането на точната рокля. Всичко се свежда до това като ги видите да си кажете „Това са моите обувки!”. Трябва да помислите за избора на цвят, стил, височина на тока и т.н.

Опитайте се да си намерите обувки за бала, които ще ви влезнат в употреба и след това. Поне да си оправдаят похарчените пари. Дали ще изберете да са в цвят металик, черно или светли няма значение ако сте сметнали варианта да ги носите и след това.

Може да се намери добре изработени обувки, които да продължите години след това да ви стоят чудесно на крака.

Как да изберете цвят

Абитуриентски обувки са чудесен изход, когато си умирате да носите нещо по-необичайно. Ако роклята ви е в черен или неутрален десен, обувките могат да са ви в червено, млечно розово или сиво.

Или класическата мини черна рокля, която прилепва плътно по тялото ще изглежда още по – женствена ако я съчетаете с обувки със змийска шарка върху неутрален тон, например.

Рокли в синьо, наситено зелено, бургундско червено, може да ви е доста трудно да си намерите точно в същият цвят обувки. Затова цветове сребро, мед или злато са идеални за случая. А пастелните тонове изглеждат зашеметяващо със сребърни обувки. Земните цветове са страхотни в комбинация със злато и мед, а в някои случаи и в телесен цвят.

А когато става дума за ярки и многоцветни токчета можете почти винаги да ги съчетаете с класическото черно, тъмно синьо или в бежово оцветени рокли.

Ако пък имате колоритен и необичаен стил, за вас е следната комбинация – рокля каки и токчета с два тона по – светли.

Стилът

Има толкова много възможности за избор при обувките за бал. Можете да избирате от сандали, лачени токчета, Mary Janes, кожени на висок ток, платформи и др. Повечето високи обувки са подходящи за бал.

Ако сте с дълга рокля едни изчистени затворени високи токчета или сандали отново на висок ток ще ви свършат страхотна работа. Късите рокли могат да се възползват от предимството на платформите, летните боти, уникалността на чифт тъмни високи обувки с червени върхове или просто стилна дамаска обувка с тънък ток.

Най – важното при избора на високи обувки за бала е да изберете такава височина на която ще ви е удобно да ходите и танцувате цяла нощ. Нали не искате единственият ви спомен от бала да бъде колко неудобни обувки сте имали и как на следващият ден са ви болели краката и са били изранени.

 
Как трябва да се нанасят? РУЖ Усмихни се и с кръгообразни движения нанеси ружа върху най –...
Красиви мигли за красив поглед Нанасянето на спиралата има голямо значение за крайният резултат....
Ноктопластика с акрил Безспорно е най-добре да отглеждаме едни естествени, здрави и красиви...

Реклама