Убийците на красотата

Както има неща, с които да се разкрасите или да подчертаете красотата си, така и има такива, с които да я убиете.

Ето какво не трябва да правите ако искате да сте красива:

Не сменяйте цвета на косата си често
Освен, че я изтощавате и увреждате, ще получите едно наслагване на цветове, което ще ви доведе до приликата с великденско яйце. Ако пък искате да си смените цвета в другата крайност е много важно това да го направи специалист, който знае какво прави и, който ще ви посъветва какви точно възстановяващи мазила да използвате по нататък, които да не допуснат пълното уреждане на косъма.

Гризането на нокти
Няма нищо по отблъскващо у една жена от липсата на всякакъв маникюр, а ако той е и видимо изгризан е вече смущаващо. Гризането на ноктите уврежда структурата им и те стават чупливи с неравна повърхност. Ако това е лош навик, от който не можете да се отървете на пазара вече има решение – безцветен горчив лак, който да ви отблъсква при всяка ваша нужда от това да гризете ноктите си.

Лошо изчистен грим
Освен ужасното изражение, което ще имате, ще се сдобиете и с подпухнали очи, а може дори и да си навлечете някоя очна инфекция от некачествени козметични продукти. А фон дю тенът и пудрата запушват порите ви и кожата не може да диша, което пък от своя страна предизвиква появата на комедони и възпаления на лицето.

Морковеният тен от солариум
Да, всички сте виждали някоя холивудска звезда как се е докарала като морков от прекомерното ходене по солариум. Няма как такъв тен да се води за красив.

Домашно чистене на лицето
Ще си навлечете възпалена кожа и образуването на нови пъпки, които ще си носите две седмици. Ако нямате търпение някоя червенина да се махне, тогава идете на дерматолог или козметик, който ще ви посъветва това, което е най- добро за вас в случая.

 
Уголемяване на устните Голямата грешка, която правят някои жени е да очертават устните си...
Билките в козметиката Билки при козметични дефекти на кожата Суха кожа на лицето    ...
Как да използваме коректора За красотата на жената има голямо изобилие от продукти. Един от тях е...

Реклама