Всички искаме аромата на парфюма ни да трае по – дълго. А не няколко часа след прилагането му, което е много често срещано.
Затова има няколко трика и съвети, които ще са ви от полза:

Косата
Напръскайте първо косата си, тя задържа всякакви аромати за дълъг период от време.

Пулсиращите точки
Парфюма ухае с цялата си сила, когато е поставен на определени пулсиращи точки от тялото.
Кои точки съхраняват уханието дълго?
Прилагайте парфюма зад ушите, на китките, на сгъвката на лакътя, в основата на вратът и под мишниците. Това са места където пулсът ви е най – изразен.

Крем
Използвайте преди това крем със същият аромат като парфюма ви. Така миризмите трайно се наслагват и задържат за дълго.  

Дрехите
Добре е да пръснете малко парфюм и по дрехите си и то на точно определени места – по яката или подгъва, а в гардероба си сложете тампон напоен с желания от вас парфюм, така дрехите ви ще попият аромата.

Съхранение
За да е траен парфюма трябва да се съхранява правилно – на тъмно и прохладно място. И да е добре затворен. Така няма да загуби качествата си.

Съставки
Много са важни какви точно са съставките на вашият марков парфюм. Точно силата на аромата зависи от тях. А именно това е съотношението между вода, алкохол и етерични масла. И спрямо това съотношение те се делят парфюм или тоалетна вода.

 
Лавандуловото масло – терапия за косата Lavandula officinalis Chaix или Lavandula vera DC се извлича от развитите цветове,...
Ринопластика Ринопластиката е процедура за коригиране на носа, чиято цел е да...
Spa Маникюр. Научи се да си направиш супер маникюр Можеш да си направиш хубав маникюр и сама, без да молиш отново и отново...

Реклама