Маска за лице с грозде за мазна кожа

При смяната на сезоните целият ни организъм страда – коса, имунна и нервна система, както и кожата ни.
Трябва да се погрижим възможно най – добре и правилно това да не е така. По принцип мазната кожа се влошава още повече с употребата на козметични продукти, затова трябва да се обърнете към природата.

Гроздето е вашето решение на проблема. Ето и няколко маски за лице с грозде, които ще са ви от огромна полза.

  • Разрязвате гроздовите зърна по дължина и ги редите на добре измитото си лице. Оставяте ги така около 20 минути, хубаво да се абсорбират от кожата. Плодовата киселина премахва мъртвите клетки и дезинфекцира новите.
  • Разбийте няколко зърна от червено грозде с малко сметана до получаване на гъста каша. Нанесете кашата на лицето за около 25 минути. След което премахнете маската с тампон напоен в студено прясно мляко. Тази маска е мега маска – тя подхранва, почиства, освежава, заглажда и регенерира кожата на лицето.
  • Разбийте един яйчен белтък с половин чаена лъжица растително масло и три чаени лъжици гроздов сок. Нанасяте маската за около 30 минути. Тя стяга порите, прочиства и уеднаквява леко цвета на кожата.
 
Как да отслабнем в лицето При някои жени и най-малкото качване на килограмите веднага се ...
Домашни рецепти за разкрасяване – част 3 Тонизираща маска с портокалов сок Смесете две супени лъжици акациев...
Как да си сложа грим за първа среща, веднага след работа? 1. Концентрирайте се първо върху очите. Защото първият контакт с...

Реклама