Силното изрусяване убива косъма

Всички знаем колко са привлекателни блондинките и колко усилия и постоянна поддръжка трябва, за да бъдеш с руса коса. Само, че от русо до русо има разлика.
Затова в днешно време козметичната индустрия има решение на всички въпроси и проблеми за русата коса.

Факт е, че изрусяването страшно много уврежда, изтощава и изтънява косъма. Затова трябва много грижи, за да изглежда русата ви коса здрава и сияйна.

Най – опасният нюанс е платинено русият. Защото той направо си "нокаутира" структурата на косъма.

И изчезва всичко като блясък, еластичност, здравина. И като казваме "нокаутира" имаме в предвид на сто процента. Даже и професионално да е изрусена до бяло това е краят на здравата ви коса. Имайте го предвид, когато сте решили да предприемете тази промяна във външният си вид.

Тази процедура е изключително трудна, защото с нея премахвате изцяло пигмента на естественият си цвят. Да не говорим колко е трудно да я поддържате и колко средства ще ви струва.
Нашият съвет е, ако искате да сте руса, по – добре изберете по – топъл нюанс, който е лесен и по – здравословен за косата ви. Несъмнено е важно това да се направи от професионалист.

Изборът е ваш, както и последствията от него. Успех!

Подобни статии:
 
Френски маникюр  С неутралният френски маникюр ноктите винаги изглеждат чисти и...
Кожата и възрастта Времето оставя следи върху нас и една от най – забележимата е...
Трикове за гримиране на очите, когато сме с очила 1.Използването на очила не трябва да пречи на грима на очите в никакъв...

Реклама