Мода за дебели жени. Какво да облека

Нормално е при всеки човек поне веднъж годишно да му отпусне края и да качи няколко килца, които са така досадни за вталените ви дрехи. Особено покрай празници това е напълно възможно.

Разбира се, трябва да влезете във форма с упражнения  правилно хранене, а междувременно трябва да подбирате така дрехите си, за да прикриете закръглените си форми. Как? Лесно.

Има няколко правила. И първото е да не обичате дрехи по големи от вашият размер. Широките и разпуснат дрехи не са решение, а напротив те още повече ви правят дебели и грозни.

Изборът ви трябва да се спре на по впити дрехи за слабите ви части от тялото, които са добре оформени и по широки за по – пълните такива.

Материите са също толкова важни, колкото и кройките на дрехите. За лятото например, това са леко ластичните материи, които могат да се разтягат според формата на тялото ви без да се впиват и така да изпъкват пухкавите ви части. Като плътност не трябва да прозират.

Няма как  цветовете на материите са много важни. Много е важно за по – пълните дами да се придържат към едноцветната гама. Шарените дрехи  акцентират винаги върху издадените части на тялото, а те във вашият случай са за скриване.
Пример за какво е забранено във вашият случай е туника с колан под бюста. Ако го направите всичките излишни килограми ще са на показ.

Ако наистина искате да подчертаете деколтето с тогава заменете колана с нежна панделка, която ще акцентира деколтето и така понаедрелите ви бедра ще са на заден план във общата в визия.

За подчертаване на талията са подходящи рокли с впита горна част и разкроена долна, дънки с широки крачоли и паднала талия.

Аксесоарите играят много важна роля в случая. Дамската чанта на всяка по – пухена жена трябва да бъде голяма като обем и размери – така с нея се разпределят визуално излишните килограми. Обувките на висок ток са задължителни – те издължават и "прибират" фигурата.

 
Как да направите косата си обемна Кичурите В повечето случаи обема на косата е чисто визуален ефект. Най...
Грижа за краката Комфорта на краката ви определя тяхното здраве. Симптоми, като...
Гримът на Хайди Клум Нанесете много лек не мазен овлажняващ крем върху цялото лице и шията....

Реклама