Подходящи аксесоари през зимата

Ще изглеждате великолепно ако "гарнирате" роклята си с едно великолепно дълго колие на шията. Ако не вярвате, свалете го и вижте разликата, колко "постно" ще ви стои така хубавата рокля.
Аксесоарите са солта на всеки тоалет. И през зимата също са задължително, макар и по ограничени от останалите сезони.

Всички сме забелязали, че една обикновена тениска може да стане забележима и различна само с един аксесоар. Той е завършекът на външният ви вид, който ви прави красива. Но с аксесоарите не трябва да се прекалява.

Шапките, шаловете и ръкавиците спадат към зимните аксесоари. Цветните ръкавици са добър избор само ако чантата ви е от същият цвят. А шалът, шапката и обувките ви са останалата част от аксесоарите, които трябва да са в един цвят също.
А коланът си остава класиката сред аксесоарите, още повече че той ни помага да изваем фигурата си според местоположението. Колан над кръста увеличава визуално гръдната ви обиколка и е идеален за слаби жени. Подходящ за високите момичета е коланът на самият кръст, който намалява оптично тяхната височина. Ако сте закръглени и пухени вашият колан трябва да стои на ханша ви и да е тънък, така той видимо намалява обиколката на талията и ханша ви. За много слабите и високи жени са идеални широките колани, които уплътняват фигурата им.

 
Отървете се от тъмните кръгове под очите Използвайте студен компрес с чай Използвайте студен компрес с...
Масла с богат състав от полиненаситени мастни киселини МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ То е изключително подхранващо за суха и...
Природни грижи за косата Всеки иска да има дълга, лъскава и здрава коса. В повечето пъти...

Реклама