Какви аксесоари да изберем - шапки, обувки, чанти, колан, гривни, гердани

Аксесоарите са тези, които ще ви направят  прекрасни и сияещи в съчетание с вашият тоалет. Един не правилно избран аксесоар може да съсипе целият ви външен вид за секунди. Точно те са акцентът на дрехата и тялото ви, затова трябва да са избрани много прецизно и точно.
И името на думата означава притурка, прибавка с цел завършеност на цялото, затова всяка жена трябва да е наясно с магията на аксесоарите, за да блести винаги по всякакви поводи.
Аксесоарите трябва да заемат първостепенна роля във всяко облекло, защото те са неговият ключов елемент. За това има няколко стъпки по които да се ръководите в изборът си на аксесоар:

Стъпка 1
Аксесоарите трябва да са подходящи за избраният от вас тоалет, на първо място. Под аксесоари повечето разбират нещо голямо, помпозно и нестандартно, но това не винаги е подходящо. Има случай – редки случай – които екстравагантните аксесоари са подходящи, но в много специфични случаи. Случая с офис облеклото изобщо не е подходящ.

Стъпка 2
Не използвайте аксесоари, които са по евтини от облеклото ви. Това си личи и изглежда грозно. Липса на класа и вкус.

Стъпка 3
Цветът на аксесоарите е много важен. Той трябва да се съчетава с дрехите в подходящата цветова гама. Днешната тенденция не е като предишната – шапка, обувки, чанта, колан, гривни, гердани, обеци, шал, ръкавици  - всичко в един цвят. Днешната мода е по разчупена и интересна – излизаща от общоприетите, остарели догми.
Черният цвят си остава вечната класика и за дрехите и за аксесоарите. Черен аксесоар на бели дрехи или ярък на черни ще стои страхотно.

Стъпка 4
Много важна е комбинацията от аксесоари и формата на дрехите. Как? При V – образното деколте отиват обеци с триъгълна или квадратна форма или такива в които има ръбове и ъгли. Кръглите обеци подхождат на затворено или овално деколте. Обеците могат да бъдат големи по размери.

Стъпка 5
Ярките аксесоари са подходящи за летният сезон и изключително неподходящи за офиса. Изящните, нежни и скъпи (златни, скъпоценни камъни) си подхождат с вечерната рокля много добре.

 
Лечение на стрии Рецепти за кремове за стрии За предпазване и лечение на стрии яжте...
Пилинг на кожата – какво е всъщност? Премахването на най – горния слой на дермата стимулира ...
Очен грим Ако се чудите как да си гримирате очите и какво да изберете просто...

Реклама