Дамската чанта издава характерът

Начинът на носене и видът дамска чанта казват какви всъщност сте.

Ако обичате големите чанти:
По принцип те са присъщи за деловите жени, за да могат да слагат в тях всички необходими документи, папки и неща, свързани с работата им. Такива жени обичат големите чанти, които могат лесно да отворят и затворят. Да са напълно функционални за дейността им.

Строго елегантните чанти
Тези жени също са делови, но умело съчетават това с развлеченията. Те се обличат доста елегантно и стилно.

Изящните дамски чанти 
Това са изтънчени жени с много вкус към аксесоарите и външният си вид. Те са суетни и слагат това винаги на първо място.

Чанта тип портмоне
Прекалено малка като съвместимост, колкото за ключове, телефон и носни кърпи, тази чанта издава за притежателката си, че е доста харизматична и ярка личност.

Стандартна дамска чанта с дръжки
Жената, която държи чантата с отпусната надолу ръка е умерена и отговорна личност, която знае как да си подрежда всичко в живота.

Чанта, чиито дръжки са на лакътя
Ако една жена носи така чантата си – „нанизана” на ръката си, това говори, че тя е много изрядна във външният си вид и е добра домакиня. Има самочувствие и е отзивчива.

Чанта, носена за краят й
Това първо е знак, че жената оставя чантата си където намери, без ред. Разхвърляна е, но уверена в себе си и не се съобразява с мнението на околните.

Чанта носена на рамо
Показва скромността и срамежливата натура на една жена. Тези жени са весели хора и са доволни от живота и приятелите си. Обичат комплиментите.

Чанта носена под мишница
За такава жена може да се каже само едно: тя е независима, много амбициозна и се стреми към целите си с всичко сили и възможности.

 
В борбата със стриите Хиалурнова киселина Хиалуроновата киселина: Има хидратиращото ...
Как да изглеждат очите ви по – големи Когато казватe драматични очи, имате предвид, че искате вашите очи да...
Перфектния грим 1.При гримираме спазвайте следната последователност: - дневен крем...

Реклама