1. Почистете ноктите с памуче напоено с лакочистител.
2. Намажете кожичките с крем, за да омекнат и нежно ги избутайте.
3. Нанесете основа /заздравител/.
4. Не забравяйте да запечатвате нокътя отпред при нанасянето на всеки пласт лак. Това става, като минете с четката с лак по ръба на нокътя. Така лакът ще е много по-дълготраен, защото по този начин не може да влезне вода между слоевете на нокътя.

Ето и няколко идеи за декорация на ноктите:

1. Нанесете перлен розов лак на нокътя, веднага след това една чертичка бял и веднага една чертичка черен. След което веднага с тънка четка от лаковете за рисуване /добре почистена/ минете през линийките настрани – първо в едната посока, после в обратната. По този начин се разливат чертичките. Всеки нокът се прави поотделно, защото лакът трябва да е мокър. Нанесете Топ лак. Можете да смените цветовете на лаковете.

2. Нанесете бял перлен лак, веднага след това една чертичка черен и веднага една чертичка бял и чертичка червен в единият край на нокътя. След което веднага с тънка четка от лаковете за рисуване /добре почистена/ минете през линийките от края на нокътя към средата.

По този начин се разливат чертичките. Всеки нокът се прави поотделно, защото лакът трябва да е мокър. Нанесете Топ лак. Можете да смените цветовете на лаковете. / az-jenata.bg

 
Грижа за тялото Има много причини да се грижите и да цените тялото си. Една от най –...
Солариумът: плюсове и минуси През зимата можете да посещавате солариум, но умерено т.е. без да се...
МОДЕЛИРАНЕ Осветляване Големите вдлъбнатини на очните ямки, назолабиалната...

Реклама