1. Почистете ноктите с памуче напоено с лакочистител.
2. Намажете кожичките с крем, за да омекнат и нежно ги избутайте.
3. Нанесете основа /заздравител/.
4. Не забравяйте да запечатвате нокътя отпред при нанасянето на всеки пласт лак. Това става, като минете с четката с лак по ръба на нокътя. Така лакът ще е много по-дълготраен, защото по този начин не може да влезне вода между слоевете на нокътя.

Ето и няколко идеи за декорация на ноктите:

1. Нанесете перлен розов лак на нокътя, веднага след това една чертичка бял и веднага една чертичка черен. След което веднага с тънка четка от лаковете за рисуване /добре почистена/ минете през линийките настрани – първо в едната посока, после в обратната. По този начин се разливат чертичките. Всеки нокът се прави поотделно, защото лакът трябва да е мокър. Нанесете Топ лак. Можете да смените цветовете на лаковете.

2. Нанесете бял перлен лак, веднага след това една чертичка черен и веднага една чертичка бял и чертичка червен в единият край на нокътя. След което веднага с тънка четка от лаковете за рисуване /добре почистена/ минете през линийките от края на нокътя към средата.

По този начин се разливат чертичките. Всеки нокът се прави поотделно, защото лакът трябва да е мокър. Нанесете Топ лак. Можете да смените цветовете на лаковете. / az-jenata.bg

 
Трикове при гримирането на очите Има трикове как да гримирате очите си ако носите очила или точният...
Перфектните чанти за абитуриентският ви бал Абитуриентските портмонета са важна част от тоалета на всяка дама. За...
Спа глезотийки Спа съвети и екстри, които спокойно можете да ги направите в къщи и да...

Реклама