Кога да носите опушен грим

Дори, ако сте запознати с техниката, може би не сте сигурни кога е подходящо да сте с такъв грим на очите. Опушения грим е подходящ за специални поводи и предимно за нощни изяви, но има начини на балансиране, които да го направят приложим и за през деня.

Кога да носите опушен грим на очите
Със скромни и смесени техники опушеният грим създава страстен поглед.

Опушените очи обикновено са създадени чрез смесване на няколко нюанса в дълбоката гама на цветовата палитра. След като го направите ефектът на очите е тлеещ и загадъчен. Обикновено той е подходящ при следните случаи:

* Официално вечерно събитие
* Сценични презентации
* Дискотеки, нощни барове
* Летни – плажни партита

Кога да носите опушен гримВъпреки, че този грим води класацията за най – секси грим (заедно с „котешките очи”), той може да бъде трансформиран и за през деня също.
* Работете в неутрални тонове:
Можете да създадете също секси очи с по-лека палитра за дневен опушен грим. Вместо да работите с традиционните черни и сиви нюанси, изберете слонова кост или бронзовите нюанси.

* Използвайте плътен цвят:

Вместо да наслоявате цветовете, може да работите само с един цвят на очите в средни нюанси за по-чист вид през деня. Помислете за кафяв цвят, ако имате сини или зелени очи и лек орехов цвят, ако очите ви са кафяви.

Не забравяйте, без значение кога и къде ще предпочете опушения поглед, останалата част от грима ви трябва да е неутрална – устните трябва да са само леко гланцирани, а бузите да имат естествен блясък. Носенето на опушен грим означава, че искате да привлечете вниманието към очите си.

 
Акнето - как да почистим лицето си в домашни условия Акнето е кожно заболяване, което се лекува много трудно е причинява...
Използвайте дифузер за къдрици Дифузерът на сешоарът е идеален за целта – хубави големи къдрици....
Лечение на стрии Рецепти за кремове за стрии За предпазване и лечение на стрии яжте...

Реклама