Френски маникюр

Модните експерти имат различни виждания за френски маникюр. Някои смятат, че френският маникюр е остарял и времето му е отминало, а някои от тях са на мнение, че той е класика и винаги ще е на мода. Но независимо от техните мнения много жени го ползват, поради своята простота и естествен вид, който той предизвиква. Френският маникюр дава на ноктите един нежен и поддържан външен вид.

Какво представлява всъщност френския маникюр?

Френският маникюр е стил на лакиране на ноктите, в който белият лак се прилага върху върховете на ноктите, а останалата част на ноктите се лакира в  бледо розово или много светло бежово. Френският маникюр е много подходящ за къси нокти и за нокти, които имат умерена дължина.

Френски маникюрПреди да си направите такъв маникюр, не забравяйте да следвате общото правило за лакиране. Трябва да премахнете хубаво остатъците от старият маникюр с лакочистител и след това да ги оформите с пила.
След като сте готови нанесете първо по цялата дължина на нокътя си основният лак – бледо розов или бежов и изчакайте да засъхне добре.

След това нанесете белият лак върху върховете на ноктите си като следвате неговата извивка и форма, която сте му придали. Отново трябва да изчакате да засъхне хубаво. И след като това вече минавате целият си нокът с безцветен лак – гланц, който "запечатва" маникюра. 
За да удължите живота на френския си маникюр е хубаво да го минавате с гланц всяка вечер преди лягане.
Ако имате нужда от допълнителна помощ, можете да намерите специални комплекти за френски маникюр, които са много полезни в козметичните магазини.

 
10 продукти за косата, която всяка жена трябва да има Уморени ли сте от всичките гелове, лакове, пяни и спрейове за коса,...
Как да ходите на обувки с платформа Ходенето на обувки с платформа отнема малко време и практика, за да се...
Практическа употреба на растителни масла I. Приложение в чист вид: За масаж върху лицето, шията, деколтето,...

Реклама