Перфектните чанти за абитуриентският ви бал

Абитуриентските портмонета са важна част от тоалета на всяка дама. За да не си  губите времето и в търсенето на точната чанта ние ви предлагаме няколко идеални варианта и модела, които ще ви насочат в правилната посока.

Черна чантичка със златни мотиви
Този „малък” аксесоар е големият акцент на тоалетът ви. Такъв тип чанта добавя перфектен деликатен блясък, тя е подходяща за класическите линии рокли с много малко декорации.

Богати цветове
Проектирането на материали (мрежа) и цветове, като патладжан например, придава луксозен вид на всяка дама. Когато търсите абитуриентски чанти в този стил, изберете дълбоки и богати цветове. Цветове като слива, къпина, турско синьо, шоколад и златисто жълто.

Закачливи лачени портмонета
Черната лачена кожа е идеална за специално събитие като бала. Има много стилове в патентованите лачени чанти – от късите за китка дръжки до дългите синджирени дръжки.

Перфектните чанти за абитуриентският ви бал

Класическите бални чанти
Чантата от надиплен плат и антични декорации от метал е прекрасен избор за всяка абитуриентска рокля.

Софт стил
В черно и бяло с формован мрежи и заоблени ръбове. Дизайнът на тази малка чанта е чудесен избор за рокля в ретро стил 30 – те.

Деликатни детайли
Чантите с пайетите и камъчетата са най – популярни сред вечерните чанти, което ги прави перфектни и за един бал. Те са малки и са предназначени да бъдат носени в ръката. В ярки преливащи цветове украсени от мъниста и пайети, те придават невероятно младежко излъчване и положителни емоции към всеки тоалет.

Луксозна бяла кожена чанта
Тази класическа бяла кожа е идеалният завършек на всяка прическа, грим, обеци и обувки. Тя е бижуто на всяка абитуриентка.

Металик розово и сребристо
Това е един смел и отличен избор, който е спойката на модерният вид и усещане.

 
Склеротерапия Склеротерапията се прилага при разширени капиляри по лицето и...
Фотоепилацията – нов метод за борбата с нежеланото окосмение Фотоепилацията е най – съвременният и ефективен метод за трайно...
Лифтинг на бедрата Да, има и такава козметична процедура вече. Ако искате да стегнете...

Реклама