Грим за жълто облекло

Какъв грим на очите ще ходи ако сте облечени в жълто?
Независимо дали сте облечена с жълта рокля на бала, на сватба или дори на градинско парти, знаейки в какъв цвят грим ще са очите ви е от съществено значение за завършекът на вашия външен вид.

Общото правило, когато става въпрос за избор на грим е, че всички цветове които носите върху себе си трябва да се хармонизират един с друг. Това означава, че сенките ви за очи трябва да се допълват с останалият ви грим.

Друго правило е да се внимава в това, гримът да е подходящ с вашата кожа и цвят на косата.

Жълтото не стои добре на всички жени. Ако сте една от щастливките, то вие може да изглеждате страхотно.  Когато сте облечена с жълта рокля, изберете грим в топлите цветове. Златистите изглеждат чудесно с жълто и кафяво. Прасковените също са подходящи. Ако имате зелени или кафяви очи, опитайте топлите нюанси на зелените сенки в допълнение към основните. За тези, с тъмни очи, опитайте една вид сенки, които могат да бъдат блестящо злато или дори лилаво.

Ако вашата рокля е в пастелен жълт цвят, изберете ярки цветове, за да направите очите ви да изглеждат в поп стил. Цветове като корал или праскова ще са подходящи за целта.
Ако сте облечени  в ярко жълта рокля, опитайте меките нюанси като бежов или бледо зелено.
Опушеният грим в случай действа безотказно както винаги.

Подобни статии:
 
4 съвета за по-добро сушене на косата В скорошно проучване (проведено в щатите), се оказа че 31% от жените не...
Как да отслабнем в лицето При някои жени и най-малкото качване на килограмите веднага се ...
Народна рецепта за хубава кожа Пчелният мед с омекотяващите си свойства действа като истински балсам...

Реклама