Как да изберете правилният за вас руж

Изборът на правилният цвят руж не е задължително да бъде труден.
Номерът е да схванете всички съвети за това и разбира се, да ги използвате правилно.

Първият Съвет
Какви са бузите ви на цвят, когато ви е студено и когато ви е топло? Това е натуралният за вас цвят руж.

Втори съвет
За да направите избора на подходящия нюанс руж лесен, просто изберете такъв, който отразява оттенъка на устните ви, това ще бъде цветът за бузите ви.

Трети съвет
Как да го нанесете?
Честно казано, ружът може да се прилага в много различни области на лицето, но най-добрата позиция е, когато се прилага на самия връх на скулите и бузата.

Как да изберете правилният за вас руж

Четвърти съвет
Есенна наслада
Говорейки за есента, оранжевите тонове руж са напълно съвместими с огнената коса. Също така, розовия руж е подходящ за жени с бледо розови устни.

Пети съвет
Страстна наслада
При маслинен тен може да ползвате по-тъмен нюанс руж като лилав или руж базиран на кафявия оттенък. А за ефект и бронзиращ руж е подходящ за този цвят кожа.

Шести съвет
Треска за злато
На жени със светла кожа и особено блондинки страшно много им подхожда руж в тон злато. Въпреки, че това понякога може да доведе до оранжево - подобен ефект, ако прекалят със нанасянето.

Седми съвет  
Някои жени с по-тъмни тонове кожа правят грешката да смятат, че избирането на правилния нюанс руж означава по-тъмни цветове, но това просто не винаги е така.
Винаги гледайте цвета на устните си. Понякога това означава афроамериканка да нанесе руж с отличителен розов оттенък (в тъмните му варианти).

 

Реклама